Uitgesteld | SamenLoop voor Hoop Haaksbergen

De skeelerbaan op het Scholtenhagen is zaterdag 4 en zondag 5 juli het decor van de 24 uurs estafette. Honderden wandelaars lopen rondjes om iets tegen kanker te doen.

Het wandelevenement van KWF Kankerbestrijding is er voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Het doel: geld ophalen voor kankeronderzoek.

Naast de wandelestafette zijn er ook randactiviteiten op het Scholtenhagen met marktkraampjes en optredens van bandjes.

Kinderloop

Helaas worden ook kinderen geconfronteerd met kanker. De KinderLoop is een mooie manier om dit onderwerp bespreekbaar te maken en het biedt kinderen de kans om zich actief in te zetten voor een goed doel. De Kinderloop is een korte versie van de SamenLoop.

De kinderloop is op zondag 5 juli om 11:30 uur en duurt 24 minuten.

Agenda

Openingsceremonie
Zaterdag 4 juli | 14:00 uur
Onder warme aanmoediging van alle aanwezigen lopen mensen die kanker hebben gehad of nog in behandeling zijn - de survivors - samen met hun naasten de eerste ronde over het parcours. Met de openingsceremonie laten we zien dat we er voor elkaar zijn en dat er hoop is.

De Kaarsenceremonie
Zaterdag 4 juli | 23:00 uur
Als de avond valt steken we de kaarsen aan waardoor de kaarsenzakken met daarop een persoonlijke boodschap het parcours verlichten. Een emotioneel moment waarbij iedereen even stil staat. We steunen elkaar, herdenken mensen die zijn overleden aan kanker en steken mensen die ziek zijn een hart onder de riem.

De Slotceremonie
Zondag 5 juli | 14:00 uur
Na 24 uur lopen alle deelnemers begeleid door sfeervolle muziek en gehuld in hun paarse shirt de laatste ronde samen. Daarna wordt op het podium bekend gemaakt hoeveel geld er in totaal is opgehaald aan de hand van een cheque die aan KWF wordt overhandigd.

Aanmelden

Samen met je team meelopen? Inschrijven kan via www.samenloopvoorhoop.nl.

Wanneer

  • -

Locatie

Park Scholtenhagen

Adres
Scholtenhagenweg, 7481VP Haaksbergen
Telefoon
053-5721116
E-mail
Website
www.scholtenhagen.nl

Tip je vrienden

facebook twitter