(AFGELAST) Verplaatst | Fotobiënnale Haaksbergen

Ruim 150 opmerkelijke foto’s op ongewone locaties en geprint op bijzondere materialen. Laat je van begin juni tot en met oktober verrassen door deze indrukwekkende foto expositie in het dorpshart.

De Fotobiënnale wordt verplaatst naar 2021 vanwege de corona-maatregelen. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus.

Dorpshart

Na drie succesvolle edities in het buitengebied, slingert de route van de vierde Fotobiënnale Haaksbergen door het dorpshart. Op een korte wandeling door het centrum ontmoet u ruim 150 foto’s die de winkelstraten kleuren. Rondom de Pancratiuskerk, onder de rook van stoomtreinen van de MBS, omarmd door leilindes en rondom bomen.

Fotogroep Haaksbergen

Met de Fotobiënnale wil Fotogroep Haaksbergen nadrukkelijker naar buiten treden en zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van fotografie als kunstuiting. De kiem is gelegd in 2014 tijdens de activiteiten rondom het 40 jarig jubileum. De buitenexpositie met foto’s in de prachtige natuurrijke omgeving van Haaksbergen, bleek een schot in de roos en dus voor herhaling vatbaar. Bijna alle leden van de Fotogroep Haaksbergen presenteren zich met eigen foto’s. Een aansprekend evenement: laagdrempelig en inspirerend voor de Haaksbergenaren, toeristen, recreanten en dagjesmensen die Haaksbergen aandoen.

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum Haaksbergen

Adres
Markt, 7481 HS
E-mail
Website
www.fotogroephaaksbergen.nl

Tip je vrienden

facebook twitter