ONK Zijspan & Quad

De opening is dit jaar vroeg, maar club H.A.M.C is er klaar voor.

H.A.M.C. verwacht WK teams uit verschillende landen en natuurlijk de Nederlandse topteams die na de wintervoorbereiding in St. Isidorushoeve willen weten waar ze staan in deze eerste krachtmeting. Het belooft veel spektakel.

Naast de zijspannen rijden ook de toppers in de Quad klasse in het Kötterbos voor de eerste punten van het ONK masters kampioenschap. De quad-klasse sluit uitstekend aan bij de zijspanklasse en de vierwielers staan garant voor spectaculaire manches.

In het bijprogramma rijden de jeugdklassen NK Junior Zijspannen en NK Junior Quads, die hier ervaring op kunnen doen op het mooie circuit van de H.A.M.C.

Kijkplezier

Een overvol programma met rijders uit binnen- en buitenland staat deze zondag garant voor veel kijkplezier en de H.A.M.C. zal zorgen voor een goed geprepareerd circuit en veel nevenaktiviteiten. In de tent is er muziek en een drankje voor een gezellige sfeer.

Het circuit is bereikbaar vanaf de provinciale weg Goor-Haaksbergen (N347) en wordt in St. Isidorushoeve met borden aangegeven

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

H.A.M.C. St. Isidorushoeve

Adres
Binnenveldweg 45, 7482 NB Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter