Kerstmarkt Rekken

Op zondag 8 december organiseert Crescendo Rekken de 9e editie van de jaarlijkse kerstmarkt. Voor het derde jaar in geheel nieuwe stijl in hartje Rekken bij de NH Kerk. Op de kerstmarkt staat een grote verwarmde tent met vele gezellige kraampjes. Maar er is veel meer te beleven.

Programma

De kerstmarkt heeft een gevarieerd programma. Er is een levensgrote bakoven waar brood wordt gebakken. De hele dag kan genoten worden van live muziek van een kerstmannen orkest en Zanggroep, Black Pearl Music, die iedereen in gezellige stemming zal brengen. Geniet van een heerlijk glas glühwein of warme chocolademelk terwijl de kinderen ondertussen prachtig geschminkt worden. Verder is de kerk de hele dag geopend(expositie) en worden er tal van activiteiten georganiseerd door de vele deelnemers.

Wandeltochten

Naast de kerstmarkt kun je ook heerlijke genieten tijdens een wandeling van de omgeving in Rekken. Je kunt kiezen uit de afstanden 3,9, 15 of 20 km. Starten kan vanaf 9.00 uur zodat je bij terugkomst kunt genieten van de kerstsfeer!

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

NH kerk "De Antonius"

Adres
Lindevoort 20, 7157 AM

Tip je vrienden

facebook twitter