Afgelast | Comedy Night Twente

Beleef een hilarische avond vol cabaret, stand-up comedy en improvisatie tijdens de 2e editie van de Comedy Night Twente! Dat wordt lachen, gieren en brullen onder het genot van een hapje en een drankje

De Comedy Night Twente gaat niet door vanwege de corona-maatregelen. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus.

Stap binnen in het sfeervolle Wapen van Beckum en bezoek een hilarische Comedy Show met diverse verrassende comedians. In een heerlijk tempo wisselen een aantal gevatte stand up comedians elkaar af.

Cafésetting

In deze sfeervolle en bruisende cafésetting brengen zij rake oneliners, sterke grappen en hilarische verhalen. Deze stand up comedians bespreken de meest herkenbare en grappige onderwerpen. Dit leidt elke keer weer tot een oase van sfeer en lach! De ene comedian is subtiel en de ander weer recht door zee en schurend. Voor ieder wat wils dus!

Daghap

Maak het avondje uit compleet en reserveer een tafeltje in het Restaurant Bij Boenders. Voorafgaand aan Comedy Night Twente wordt een ‘daghap’ voor € 19,50, hierbij heb je keuze uit een spies van rund & varken of gegrilde zalm! Natuurlijk is dit uit te breiden met een voor- of nagerecht!

Kaarten

Kosten: €10,00
Online: www.comedynighttwente.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Wapen van Beckum | Restaurant Bij Boenders

Adres
Beckumerkerkweg 20, Beckum
Telefoon
074-3676565
E-mail
Website
www.wapenvanbeckum.nl

Tip je vrienden

facebook twitter