Afgelast | Culi Express

Dineren op een bijzonder plek in Twente? Dat kan in een pop-up restaurant in een rijdende stoomtrein van Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen.

Zinnenprikkelende proefrit

Een pop-up restaurant in een rijdende stoomtrein. Zinnenprikkelend en uniek! Terwijl u door het mooie Twentse coulisselandschap rijdt, legt sterrenchef Lars van Galen van Restaurant 't Lansink in Hengelo je samen met zijn team culinair in de watten. Na ontvangst met een aperitief op Station Haaksbergen begint de 2,5 uur durende proefrit en geniet je van een vorkjesdiner bestaand uit zes heerlijke gangen met Koffie en lekkernijen na afloop.

Vorkjesdiner

Je betaalt een prijs van € 97,50 per persoon. Dit is inclusief een sprankelend Aperitief, 6-gangen vorkjesdiner van SVH Meesterkok Lars van Galen, koffie en lekkernijen en een Rit met de Historische Stoomtrein. Het aantal couverts is vastgesteld tussen de 30 en 60. Op tijd reserveren is dus een must. Drankjes zijn exclusief, deze worden na verbruik berekend en kunnen uitsluitend via pin voldaan worden.

Deelnemen?

Je kunt deelnemen door vooraf te boeken (verplicht) via www.culiexpress.nl of door een mail te sturen naar .

De ritten gaan door vanaf 30 couverts.

Samenwerking

Het Pop-up restaurant is een samenwerking tussen Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink uit Hengelo en Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen.

Wanneer

Prijzen

  • € 97,50 Entreeprijs

per persoon. Exclusief drankjes.
Reserveren (verplicht): info@hotellansink.nl

Locatie

Museum Buurtspoorweg

Adres
Stationsstraat 3, 7481JA Haaksbergen
Telefoon
053-5721516
E-mail
Website
www.museumbuurtspoorweg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter