ABBA Tribute

Dancing Queen, Mamma Mia, 70's, original ABBA clothing….ga mee terug in de tijd met Abba Tribute. Een swingende avond bij het Hagen in Haaksbergen met alle hits van toen.

Zing je tijdens het schoonmaken graag mee met ‘Gimme Gimme Gimme’ of heb je het gevoel dat je weer in de dancing staat wanneer je ‘Dancing Queen’ tijdens een feestje hoort? Dan is dit het moment om de tijden van toen weer helemaal terug te beleven.

ABBA hits

De zeskoppige ABBA Tribute band gaat stad en land af om de mensen te laten genieten van de wereldberoemde ABBA hits. Van Winsum tot Emmeloord en van Rosmalen tot Stein: overal waar de band komt gaan de voetjes van de vloer. De 2 geweldige zangeressen van de tribute band en de vier heren als topmuzikanten daar achter verzorgen een avondvullend programma en dat geheel in de ABBA stijl. Zelfs hun kleding is aangepast op het sfeertje met originele jaren ’70 kledij zoals ABBA het ook droeg.

Tickets en meer informatie

Covid-19

Voor dit evenement is een QR-code met bewijs van een recente negatieve test of volledige vaccinatie noodzakelijk. Meer informatie via www.testenvoortoegang.org.

Wanneer

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs

Voorverkoop €15

Locatie

Het Hagen

Adres
Scholtenhagenweg 36, 7481VP Haaksbergen
Telefoon
053-5726768
E-mail
Website
www.het-hagen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter