ABBA Tribute

Op zaterdag 20 maart zal de ABBA Tribute band een optreden verzorgen bij het Hagen in Haaksbergen. Deze tribute formatie van de legendarische popgroep uit Zweden zal op deze swingende avond alle hits van toen ten gehore brengen. Een onvergetelijke avond met geweldige muziek en gezelligheid.

Zing je tijdens het schoonmaken graag mee met ‘Gimme Gimme Gimme’ of heb je het gevoel dat je weer in de dancing staat wanneer u ‘Dancing Queen’ tijdens een feestje hoort? Dan is dit het moment om de tijden van toen weer helemaal terug te beleven.

ABBA hits

De zeskoppige ABBA Tribute band gaat stad en land af om de mensen te laten genieten van de wereldberoemde ABBA hits. Van Winsum tot Emmeloord en van Rosmalen tot Stein: overal waar de band komt gaan de voetjes van de vloer. De 2 geweldige zangeressen van de tribute band en de vier heren als topmuzikanten daar achter verzorgen een avondvullend programma en dat geheel in de ABBA stijl. Zelfs hun kleding is aangepast op het sfeertje met originele jaren ’70 kledij zoals ABBA het ook droeg.

Het is een sta concert. Rondom in de zaal zullen enkele zitjes gecreëerd worden zodat er ook gezeten kan worden. Het zicht op het podium zal dan niet goed zijn.

Kaarten

Kaarten zijn fysiek te koop bij het Hagen en Steakhouse Buffalo Bill in Haaksbergen.

Kaarten zijn ook online te koop.

Wanneer

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs

Voorverkoop €15

Locatie

Het Hagen

Adres
Scholtenhagenweg 36, 7481VP Haaksbergen
Telefoon
053-5726768
E-mail
Website
www.het-hagen.nl