Zillertal in Buurse

! Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 sept a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

Het muzikaalste trio uit Zillertal zorgt zaterdag 26 oktober voor stimmung in Buurse. Met hun eigen sound, perfecte muzikale kwaliteit en show staat Z3 (Die Drei Zillertaler) garant voor een avond vol gezelligheid.

Sinds 2008 zijn er uitverkochte zalen bij Zalencentrum Winkelman in Buurse tijdens de Zillertaleravonden. Stemming en gezelligheid voor jong en oud is het motto van de organisatie en zij slagen er ieder jaar in het publiek enthousiast te maken. Telkens halen zij weer de beste groepen uit het Zillertal, het muzikaalste dal in Oostenrijk. Dit jaar komt de topformatie 'Die Drei Zillertaler Z3', één van de meest geboekte trio's uit het Zillertal op dit moment.

Stimmung met Z3

Z3 is ontstaan uit de groep ZiM. Ze treden al jaren op in grote delen van Europa. Herbert, Jozef en Stefan hebben in vele landen fanclubs en weten met hun eigen sound en perfecte muzikale kwaliteit en show, stemming te garanderen. Naast de verkoop van vele cd's en radio- en tv optredens, waren hoogtepunten: het optreden met de Schürzenjäger tijdens hun Open Air, het optreden voor 65.000 mensen in de Finkenberg en het optreden in een overvolle Rijnhal in Arnhem. Regelmatig is Z3 te zien bij RTV Oost in het programma ‘Spiel mir Einer’ en de RTV Oost Oktoberfeesten.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te reserveren bij Café Winkelman in Buurse, kosten € 12,50 per stuk. Telefoon: 053 – 5696202. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Kaarten zijn te reserveren bij Café Winkelman, T 053-5696202 of T 053 - 5969500.

Locatie

Eetcafé en Zalencentrum Winkelman

Adres
Broekheurnerweg 52, 7481PZ Buurse
Telefoon
053-5696202
E-mail
Website
www.cafewinkelman.nl

Tip je vrienden

facebook twitter