Noery Nijhoff (bedrijfsjurist)

In november hebben we een serie interactieve lezingen door Haaksbergse juristen onder leiding van gastheer prof. emeritus mr Antoni Brack.

Doel: overdracht van kennis over juridische onderwerpen door middel van de bespreking van actuele ontwikkelingen voor mensen die belangstelling hebben voor achtergronden van hedendaagse juridische kwesties. Het is nadrukkelijk geen rechtswinkel of ‘juridisch loket’: wij lossen geen juridische problemen of conflicten op, maar bespreken in het algemeen juridische mogelijkheden en onmogelijkheden op een aantal gebieden.

Noery Nijhoff

Wat doen bedrijfsjuristen in het algemeen? Bijzondere onderwerpen: (a) AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming: enkele praktische consequenties en (b) Juridische betekenis van emoji’s, emoticons en smiley’s.

Kosten

Per lezing wordt een bijdrage gevraagd van € 7,50 (dit is inclusief koffie/thee bij inloop), de hele serie tegelijk boeken kan ook, de kosten bedragen dan € 32,50.

Een losse lezing boeken kan online, wilt u de serie boeken en in aanmerking komen voor de korting dan kan dit telefonisch of aan de kassa.

Of bekijk de website www.dekappen.nl/voorstellingen/uitvoering/54a0a93e97a7a4b8890dd5ad96006a82

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Inclusief koffie/thee

Locatie

Gymzaal Kulturhus Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter