Oktoberfeest

! Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 sept a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

Die Stadlfreunde brengen samen met Die Neuen Oberkrainer het traditioneel Oktoberfest terug in Haaksbergen op zondag 20 oktober.

Een gezellige middag in tiroler sferen voor het oudere publiek. Met goede zitplaatsen op stoelen, tafels, gezellige sfeer, Oberkrainer en Tirolermuziek, bratwurst en bier.

Die Stadlfreunde

Die Stadlfreunde en Horst Herrmann met Die neuen Oberkrainer kennen elkaar al jaren. En onder het moto ‘’ samen zijn we sterk” zorgen deze beide volksmuziekgroepen voor de muzikale omlijsting die middag. Die Stadlfreunde bestaan uit 5 muziekvrienden, of Freunde wenn Sie wollen, afkomstig uit Twente. Ieder met een grote voorliefde voor de Oostenrijkse Volkstümliche Musik & Oberkrainermusik. Het repertoire bestaat uit vlotte polka’s, vrolijke walsjes en meezingers, dit alles afkomstig uit de Alpenlanden. Van de Zillertaler Hochzeit Marsch tot aan de Bömische Traum.

Kaarten

Voorverkoop €5,00 (Inclusief koffie met krentewegge) Kassa €7,50 (Exclusief koffie en krentewegge)

Kaarten verkrijgbaar bij:
- VVV Haaksbergen, Stationsstraat 3. T: 053-572281
- VVV Hengevelde, Goorsestraat 25, Hotel Hof van Twente. T: 0547-333264
- Garage Rietman Veldmaterstraat 71
- Wolterinck Mode en Vakkleding, Goorsestraat 22. T: 0547-333264

Meer informatie

Mail:
Online: www.dieneuenoberkrainer.de

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Voorverkoop €5,00

Locatie

Schuttershoes

Adres
Scholtenhagenweg 40b, 7481 VP Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter