Winter Wonder Event

! Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 sept a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

Winter Wonder gezelligheid in Haaksbergen. Met muziek, mooie kramen en lekkernijen. Een fééstje voordat de feestdagen beginnen.

Zaterdagavond is het dorp sfeervol verlicht en kan er in het donker geshopt worden tussen kramen met decoraties, sieraden, kerstcadeaus en natuurlijk in de winkels. De winkels maken er een extra feestje van met leuke acties.

Muziek en lekkers

Op verschillende plekken in het dorp klinkt livemuziek. Koor053 uit Enschede treedt op met warme sfeermuziek en op de Kalter laat Brothers Two van zich horen met nummers uit de jaren 60/70, country muziek en Nederlands- en Duitstalige liedjes. Glühwein, warme chocomelk en andere lekkernijen zijn te vinden bij de goede doelen en bij de diverse horeca. De markt is deze editie specifiek het domein van goede doelen met aandacht voor kinderen. Voor de jongsten is hier volop vermaak, zoals broodjes bakken, hockey spelletjes, rondje met de vliegtuigmolen of kiddy-cars. Waldhoornblazers, een draaiorgel en Charles Dickenskoor voegen er een nostalgisch tintje aan toe.

Rit met de Stoomtrein

Omdat Boekelo tegelijkertijd een kerstmarkt heeft, pendelt er zaterdag van 16.30 tot 21.00 uur een stoomtrein van de MBS tussen Haaksbergen en Boekelo. Zodat bezoekers van beide kerstevenementen kunnen genieten. Bezoekers worden op het station gastvrij ontvangen door een aantal ‘dames’ van de Schaapskudde, midwinterhoornbloazers en lokaal lekkers.

Kerst in de Pancratius

In de door kaarsjes verlichte Pancratius kerk is de fraaie kerststal te bewonderen. Tegenover de kerk in de Pancratiuszaal laten kunstenaars in een expositie zien wat het resultaat is als je met je talenten aan de slag gaat en er tijd en energie aan besteedt. Het Historisch Centrum (Markt 3) is ingericht met een foto-expositie over de Veldmaat vroeger.

Wees welkom in een Winter Wonder Haaksbergen. Zaterdag 14 december 16.00 tot 21.00 uur.

De organisatie van het Winter Wonder Event Haaksbergen is in handen van de Haaksbergse Ondernemersvereniging in samenwerking met Centrumondernemers.

Programma

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter