Oude Voertuigen Dag

! Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 sept a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

Een klassiek spektakel met vele merken klassieke auto’s, trekkers, bromfietsen, motorfietsen en stoommachines Er worden verschillende tourritten georganiseerd en de voertuigen laten, net als de stoomtrein, in de wijde omgeving van zich horen.

Vanaf 11.00 uur kun je vele merken klassieke auto’s, trekkers, bromfietsen en stoommachines bewonderen.

Naast de bijzondere voertuigen zijn de meeste winkels geopend in het dorp en is er muziek, kramen, braderie attracties en divers vermaak voor de kinderen.

Blij dat ik rij!

  • Alle bestuurders van oldtimers van voor 1985 kunnen tot 12.00 uur Boekelo in komen. Na 12.00 uur is het niet meer mogelijk, ook met oldtimers en zonder inschrijving het dorp in te komen.
  • Bestuurders van klassieke motorfietsen zijn welkom vanaf 9.30 uur. Er kan dan worden ingeschreven voor de “Zouttour 2019” bij café de Buren.
  • Bestuurders van klassieke auto’s, scooters, bromfietsen en trekkers zijn welkom vanaf 10.30 uur en er kan tot 12 .00 uur dan worden ingeschreven bij café de Buren.
  • Deelname kost € 5,- per voertuig
  • Voor de verschillende categorieën voertuigen worden ritten uitgezet met verschillende vertrektijden.

Deelnemers krijgen een rallyschildje, die goed zichtbaar gemonteerd moet zijn. Bij inschrijving krijgt u een een bon voor o.a. een kop koffie met krentenwegge. Op de route zal weer een foto worden gemaakt. Deze print op A4 formaat kan vanaf 16.30 uur door de bestuurder kosteloos bij café de Buren worden opgehaald.

Wanneer

  • -

Locatie

Eetcafé de Buren Boekelo

Adres
Beckumerstraat 2, 7548 BG Enschede
Telefoon
053-4281202
E-mail
Website
www.deburenboekelo.nl

Tip je vrienden

facebook twitter