Intocht Sinterklaas

Hij komt, hij komt ............ die lieve, goede Sint. Dit jaar komt hij met zijn vrolijke pieten weer in Haaksbergen met de Stoomtrein.

De Stoomtrein met daarin de Sint en zijn Pieten arriveert om 14.00 op station Museum Buurtspoorweg. Daar wachten burgemeester Welten, de Haaksbergse Harmonie en heel veel kinderen en ouders hen op voor een warm welkom in Haaksbergen.

Warm welkom

Onder begeleiding van de Haaksbergse Harmonie trekken de Sint en zijn Pieten via de Spoorstraat, Hibbertstraat, Eibergsestraat en Molenstraat naar de Markt. Onderweg is er muziek en straattheater. Rond 14.45 uur worden ze op de Markt verwacht. De Sint zal daar, vanaf het bordes van het gemeentehuis, alle kinderen toezwaaien en toespreken. Steps Dance & Entertainment zorgt hier en later ook in de Veldmaat voor een spetterend dansoptreden. Op de markt verzorgt Party Power de muziek. Na het bezoek aan het centrum van Haaksbergen gaan de Sint en zijn Pieten door naar de Veldmaat. Rond 16.00 uur arriveren ze daar.

Kleurplatenwedstrijd

De kleurplatenwedstrijd is terug van weggeweest. Vanaf vrijdag 8 november kan je een kleurplaat afhalen bij Blokker en Intertoys. Inleveren kan tijdens de optocht bij Blokker en Intertoys.

Organisatie

De organisatie van de Sinterklaasintocht Haaksbergen is in handen van de Sinterklaas Werkgroep, de Haaksbergse Ondernemers Vereniging (HOV) en Ondernemersvereniging Veldmaat. De intocht wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwillige medewerking van PartyPower, Electro World Breukers en de Verkeersregelaars. Plus Retail stelt het snoepgoed beschikbaar.

Wanneer

Locatie

Museum Buurtspoorweg

Adres
Stationsstraat 3, 7481 JA Haaksbergen
Telefoon
+31535721516
Telefoon
0628434172
E-mail
Website
www.museumbuurtspoorweg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter