't Verborgen Theater: Piepschuim

Het podium voor bekende en minder bekende cabaretiers, muzikanten en toneel in Boekelo.

Piepschuim

Het 247-ste programma Grote Woorden van Piepschuim is meteen het allerbeste. Het combineert op een unieke wijze alle theaterdisciplines tot een ongelooflijke show.met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. Nooit eerder heeft een voorstelling zoveel stof doen opwaaien. Nooit eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog nooit heeft een voorstelling zo

veel ongeloof gegenereerd. En nog nooit is een show zo omarmd door het grote publiek! Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die iedereen moet zien. Punt.

Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als jij het bovenstaande moet geloven, kun je grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar. Net zoals dit zeker niet waar is.

’t Verborgen Theater

’t Verborgen Theater in Boekelo programmeert elke 2e dinsdag van de maand een cabaretvoorstelling van aanstormend talent of een try-out van een gekende cabaretier.

Het theater heeft daarbij een warm hart voor talent uit Twente, zoals André Manuel, Nathalie Baartman, Jeffrey Spalburg, Thijs Kemperink en Gijs Nillessen. ’t Verborgen Theater is gesitueerd in een vooroorlogs zaaltje, achter eetcafé De Buren aan de Beckumerstraat 2 in het zoutdorp Boekelo. Onder het genot van een drankje en een hapje kun je napraten over de avond. Misschien tref je de artiest van de avond nog aan de bar!

Kaarten

Online: www.deburenboekelo.nl

Wanneer

Locatie

Eetcafé de Buren Boekelo

Adres
Beckumerstraat 2, 7548 BG Enschede
Telefoon
053-4281202
E-mail
Website
www.deburenboekelo.nl