Dag van het Paard

De Paarden Vrienden Club Buurse organiseert de jaarlijkse Dag van het paard, één van de leukste en gezelligste concoursen van Twente voor de recreatieve ruiter.

Tijdens de Dag van het Paard zijn er verschillende onderdelen van de paardensport te zien. Er doen circa 100 combinaties mee aan dressuur, springen en een cross.

De springrubrieken vinden plaats op het hoofdterrein. De ruiters die deelnemen aan de cross leggen een parcours af van ongeveer 2 km met natuurlijke hindernissen. Enkele van deze hindernissen bevinden zich op het hoofdterrein.

Op het hoofdterrein is het tussentijds gezellige vertoeven. Er zijn stands met allerlei leuke artikelen voor jong en oud.

Strodorp

Van 11.00-16.00 zijn er in het kinder 'Stro dorp' speciale activiteiten voor kinderen; springkussen, schminken, knutselen en nog veel meer! Tevens komt er een stokpaardenrace, waar de kinderen kosteloos aan mee mogen doen. Hoe leuk is dat? Inschrijven kan via de mail: Er zijn een aantal stokpaarden beschikbaar, maar heb je zelf een prachtexemplaar, dan is die natuurlijk van harte welkom!

Wanneer

Locatie

Dag van het Paard

Adres
Moorvenweg,
E-mail
Website
www.pvc-buurse.nl

Tip je vrienden

facebook twitter