Popfeesten Usselo

De Popfeesten Usselo vinden ook dit jaar plaats! Dit jaar is het helemaal één groot feest, want wij vieren ons 25-jarig jubileum! Tijdens dit weekend is er van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud is dit een geweldig uitje en lekker dichtbij.

Donderdag 27 juni

19.30 uur - Bonte Avond OBS Molenbeek, locatie Usselo Alle groepen voeren stukjes op voor familie en belangstellenden. Voor de leerlingen van groep 8 is dit het afscheid van de basisschool. Na de bonte avond volgt een kinderdisco!

Vrijdag 28 juni

13.30 - 16.00 uur Seniorenmiddag

Deze ouderwets gezellige middag is niet meer weg te denken uit het programma. Tijdens deze middag zult u worden voorzien van hapjes, drankjes en leuke optredens. Dit jaar zal het Shantykoor Wrakhout voor je optreden. De heren zingen vol enthousiasme over het wel en wee van de vroegere zeemansleven. Met Nederlandse, Duitse en Engelse liederen nemen de mannen het publiek even mee terug in de tijd, wat garant staat voor meeslepende optredens. Daarnaast zal De Krekkel voor je optreden. Zij laten je genieten van de Twentse cultuur

De tent is met de auto/taxi goed te bereiken en de bus stopt voor de deur (uitstappen bij de Wissink’s Möl aan de Haaksbergerstraat).

Entree: €10 incl. koffie/thee, hapjes en overige drankjes.

18.30 uur Vogelschieten sponsoren

Sponsoren gaan in informele sfeer de strijd met elkaar aan. Welke sponsor gaat strijken met de sportieve eer?

19.30 uur Vogelschieten regulier

Iedereen vanaf 18 jaar mag meedoen. Wie krijgen de eervolle titels schutterskoning en schutterskoningin van 2018?Aanmelden voor het vogelschieten start een half uur voor aanvang tot het lossen van het eerste schot.

Deelname is gratis, legitimatie verplicht. Organisatie in samenwerking met Buurtkring Usselo.

19.00 uur 's fairpreum'n in Össel

Wegens het grote succes van vorig jaar organiseren wij wederom ’s fairpreum’n! In een sfeervolle tipitent kun je genieten van verschillende culinaire hoogstandjes die worden verkocht door lokale ondernemers. Terwijl u gezellig een praatje kan maken met vrienden, dorpsgenoten en oud-bekenden zal Highway’61 de achtergrondmuziek verzorgen.

Entree is GRATIS!

21.00 - 01.00 uur Wir sind Spitze

Energiek, eigenzinnig, verrassend en de enige in zijn soort! Gooi volksmuziek, dance, Deutsche schlager en de laatste tophits samen in een blender en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! cocktail! Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met verrassende eigen mash up “brouwsels” van bekende (Duitstalige) hits en vliegen de dance en polka beats je om de oren. Kortom, laat je onderdompelen in deze totaal nieuwe feestervaring! Ook Black Light Showteckniek is weer aanwezig!

Entree € 8,00

Zaterdag 29 juni

10.30 Kinderspelen OBS Molenbeek, locaties Usselo en Boekelo

Rond 10.45 uur starten verschillende spelen voor de kinderen en er is weer Kids Plaza met o.a. springkussens, blikgooien, touwtje trekken en nog een aantal verrassende kinderattracties! Bij slecht weer zal er een programma in de tent zijn. Ouders en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken.

11.00 uur "World tour" springkussen

Dit springkussen is één van de grootsten van de wereld en een ware belevenis! Het neemt je mee naar verschillende werelddelen, wat zal zorgen voor spanning en sensatie. Durft jij het aan?

13.30 - 17.30 uur Zeepvoetbal

Een veld van 10m x 6m op zachte ondergrond met daaroverheen plastic met water en zeep staat garant voor lachwekkende situaties, waarbij deelnemers met kunst en vliegwerk op de been proberen te blijven. Op het veld wordt 3 tegen 3 gespeeld. Teams mogen bestaan uit maximaal 5 spelers. Er wordt gestreden in drie categorieën:

  • Jeugd (12 t/m 16 jaar)

  • Dames

  • Heren

Deelname €10 per team. VOL=VOL!!

Opgeven kan t/m 15 juni via activiteiten@popfeesten-usselo.nl

15.00 - 18.00 uur Stef Stuntpiloot

Iedereen kent het bordspel Stef Stuntpiloot wel; elke speler bezit een kippenschuur waar op elk dag 3 kippen zitten. De motor wordt gestart en Stef vliegt in zijn vliegtuig over de kippenschuren heen. Iedereen heeft een wip voor zich die de mogelijkheid geeft om Stef de stuntpiloot van richting te laten veranderen om zo de kippen te beschermen. Door de wip vliegt stef acrobatisch met zijn vliegtuig door de lucht. Stef vliegt het ene na het andere rondje, hij is aan een beweegbare arm bevestigt die door een motor wordt aangedreven, over de kippenschuren.

Met onze variant speel je mee als koppel, 1 iemand bedient de wip en de ander zit op een stoeltje; deze persoon kan een nat pak krijgen. Wie gaat deze uitdaging aan……?

21.00 - 01.00 uur De zomertour van DJ's Unit en Vannettie

Vorig jaar zetten ze zowel solo, samen of met DJ collectief Club Kroket al menig kroeg of feesttent op zijn kop. Nu is het tijd voor de zomertour van Unit en Vannettie! Ondermeer het Zonnestraal Festival, de Pinksterfeesten Beckum en de Muiterweek verwelkomen de aanstekelijke en gevarieerde show van Unit en Vannettie! Een verrassende mix van hedendaagse hits en toppers van toen. Van Koos Alberts naar Ronnie Flex, bij Unit en Vannettie kan het allemaal, zolang het maar één groot feest in de tent is! Natuurlijk is ook Black Light Showteckniek weer van de partij!

Entree € 8,00 voor 22.00 uur € 5,00!

Zondag 30 juni

12.00 - 17.00 uur Kid's plaza

Met o.a. springkussens, blikgooien, touwtje trekken en nog een aantal verrassende kinderattracties!

12.00 - 17.00 uur “World tour” springkussen

Ook vandaag kan iedereen weer op wereldreis in het “World tour” springkussen!

13.00 - 16.00 uur Pony rijden

Altijd al op een pony willen zitten? Ook dat kan tijdens de Popfeesten Usselo!

13.00 - 17.00 uur Beachvolleybal

Zondagmiddag wordt het veld omgetoverd tot een prachtig strand, want dan is het tijd voor het beachvolleybaltoernooi! Er wordt gespeeld met teams van 4 personen, iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen. De teams mogen bestaan uit mannen en vrouwen gemengd, maar ook uit enkel mannen of enkel vrouwen. Je kunt je aanmelden door voor 20 juni een mail te sturen naar activiteiten@popfeesten-usselo.nl

Deelname €10 per team. VOL=VOL! Warme douches aanwezig!

15.00 - 17.00 uur Buikschuiven

Ook dit jaar is er weer ouderwets buikschuiven! Iedereen die het aandurft om de strijd aan te gaan kan zich melden bij de baan. Het beloven hilarische taferelen te worden dus ook leuk om naar te kijken!

17.15 uur Half um half

Net als de afgelopen jaren zal lokale band Half um Half het feest weer op grandioze wijze afsluiten. De boerenrockband heeft inmiddels al menig feest op zijn kop gezet met hits van Normaal, Jovink, Bökkers en hun eigen nummers! Jij komt toch ook ouderwets høken!? Black Light Showtechniek is ook weer van de partij.

Wilt u kans maken op gratis munten of entree? Houd dan de Facebook pagina in de gaten!

Wanneer

Locatie

Popfeesten Usselo

Adres
Helmerstraat 410, 7546PD

Tip je vrienden

facebook twitter