Koningsdag bij HAMC in De Hoeve

Koningsdag 27 april is het jaarlijkse Koningsdag evenement op het terrein van de HA.M.C aan de Binnenveldweg 45 in St. Isidorushoeve. Ook dit jaar weer met een Opstapdag en Jeugdtraining voor de jeugd t/m 125cc en jeugd Quadrijders.

Opstapdag

Kom je uit de St. Isidorushoeve of nabije omgeving en heb je zelf een motor maar geen districtslicentie, dan kun je meedoen aan de opstapdag. Geef je hiervoor op in de kantine tussen 10.00 en 11.00 uur. De kosten zijn € 10, - en de training begint om 11.00 uur. Je kunt dan een keer trainen, onder begeleiding, op een echt circuit.

Jeugdtraining

De jeugdtraining is voor rijders die in het bezit zijn van een basissportlicentie (voor zowel solo’s als quads). Deze training wordt gegeven door 2 gediplomeerde jeugdtrainers en zal worden afgesloten met een wedstrijdje. Graag opgeven via hamc.nl

Voor jeugd die niet in bezit is van een motor staat een leenmotor klaar. Op deze motor mag je proberen een rondje te rijden. Ook is weer een zijspancombinatie aanwezig en kun je een rondje als bakkenist meerijden. Dit alles kan ‘s middags tussen 13.00 en 16.00 uur.

En nog meer

Veel andere activiteiten zoals: springkussen, zelf schminken, je nagels lakken, kleur/tekenhoekje en zandbak. Deze festiviteiten vinden ook plaats tussen 13.00 en 16.00 uur.

De toegang is gratis en de kantine is open voor een hapje en drankje.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

HAMC

Adres
Binnenveldweg 45,
E-mail
Website
www.hamc.nl

Tip je vrienden

facebook twitter