Najaarsstoomdag

! Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 sept a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

Een dag vol demonstraties, presentaties én activiteiten voor jong en oud.

Alle locomotieven zullen deze dag in actie te bewonderen zijn en de dienstregeling is deze dag extra uitgebreid. Zo wordt er vaker gereden dan normaal met een personentrein van Haaksbergen naar Boekelo en weer terug. Verder kun je tussendoor diverse goederentreinen over het spoor voorbij zien komen.

Een bomvol programma voor jong en oud

Naast de nostalgische stoomtreinritten is er op beide stations van alles te zien én te doen zijn op het gebied van stoom en modelbanen.
- Mini-stoomtrein
- Diverse stoommachines en een stoomwals
- Nostalgisch Vermaak met een passende attractie voor onze jongste bezoekers
- Prachtige modelbanen in onze loods op station Boekelo
- Bezoek van de Tijdreizigers
- Historische Brandweer met divers materieel
- Leuke mini workshops van Oyfo Techniekmuseum Hengelo

Oude Voertuigendag Boekelo

Wanneer je vanuit Haaksbergen met de trein aankomt in Boekelo is daar ook van alles te beleven. Deze dag organiseren de Boekelose ondernemers namelijk weer hun jaarlijkse Oude Voertuigendag. Maak eens een rondje door het centrum en ontdek de vele oldtimers en bijzondere voertuigen.

Openingstijden

We zijn op onze Najaarsstoomdag eerder én langer dan normaal geopend. We heten u van harte welkom tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Hier vind je de actuele dienstregeling voor deze dag.

Najaarskermis Haaksbergen

Kermis! Op en rond de Markt staan vele spectaculaire attracties zoals botsauto's, octopus en een draaimolen om je dagje uit compleet te maken.

Wanneer

  • -

Locatie

Museum Buurtspoorweg

Adres
Stationsstraat 3, 7481 JA
Telefoon
053 572 15 16
E-mail
Website
www.museumbuurtspoorweg.nl

Tip je vrienden

facebook twitter