Bouwen met LEGO®

Het is weer zo ver: de LEGO dagen bij de Museum Buurtspoorweg, voor iedereen die dol is op LEGO. Drie dagen lang naar hartenlust spelen met en kijken naar LEGO.

Ben jij ook dol op LEGO? Kom dan naar het museumdepot in Boekelo. Het staat er helemaal vol met LEGO. De mooiste LEGO bouwwerken kun je er bewonderen. En natuurlijk een grote speelhoek, waar een enorme berg LEGO klaar ligt om zelf mee te bouwen.

Activiteiten

– Playgrounds LEGO® en DUPLO® XL (beide mogelijk gemaakt door Simone en haar team van Dol op Bouwen).
– De Bananenbuurman; deze wereldberoemde YouTuber zal een spectaculaire treinbaan van LEGO bouwen, waarbij hij één van onze stoomlocomotieven als decorstuk gaat gebruiken..
– Diverse demonstraties van o.a. Technisch Lego
– Leuke workshops van techniekmuseum Oyfo
– Lonnie Ballonnie met haar ballonnencreaties en schminktafel
– Verkoop van verschillende LEGO pakketten

Rit met de stoomtrein

Om iedereen de kans te geven met LEGO te spelen zullen de stoomtreinen deze dagen rijden in een 1-uurs pendeldienst tussen Haaksbergen en Boekelo. En heb je geen zin (meer) om met LEGO te spelen? Dan is er nog heel veel te zien én te doen in ons museum.

Reistijden

Maak je tijdens dit evenement een ritje met (stoom)treinen? Dan zit entree tot het evenement inbegrepen in je treinticket. Een treinretour kost € 6,75 voor iedereen tussen de 4 en 11 jaar en € 9,75 voor iedereen van 12 jaar en ouder. Kinderen tot en met 3 reizen gratis. Lees hier alles over onze treintarieven.

Wil je alleen de museumloods in Boekelo bezoeken zonder een treinrit? Dat kan natuurlijk ook! Dan bedraagt de entree € 5,00 voor iedereen van 4 jaar en ouder. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis entree tot het evenement.
Zie voor meer informatie www.museumbuurtspoorweg.nl.

Kosten

Maak je tijdens dit evenement een ritje in een van de (stoom)treinen? Dan zit entree tot het evenement inbegrepen in je treinticket. Een treinretour kost € 6,75 voor iedereen tussen de 4 en 11 jaar en € 9,75 voor iedereen van 12 jaar en ouder. Kinderen tot en met 3 reizen gratis. Lees hier alles over onze treintarieven.

Wil je onze museumloods in Boekelo bezoeken zonder een treinrit? Dat kan natuurlijk ook! Dan bedraagt de entree € 5,00 voor iedereen van 4 jaar en ouder. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis entree tot het evenement.

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Bij aankoop van een retourkaartje (volwassenen 9,75 en kinderen van 4 t/m 11 jaar 6,75 euro) heb je automatisch toegang tot het LEGO event.

Locatie

Museum Buurtspoorweg

Adres
Stationsstraat 3, 7481 JA Boekelo
Telefoon
0535721516
Telefoon
0535721516
E-mail
Website
www.museumbuurtspoorweg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter