Pitstop Twente (weekend)

Ben je heel erg druk en heb je letterlijk even tijd nodig voor een pitstop? Dat kan! Met ons unieke programma The Pitstop in Twente kom je dichter bij je gevoel en is dit een uitstekende mogelijkheid om je leven te overdenken.

Vaak heb je een stemmetje in jezelf waar je niet altijd naar luistert. Maar als je stil bent dan hoor en voel je hem. Tijdens de Pitstop ga je hier aandacht aan geven. Je gaat antwoord vinden op vragen zoals: Wat is je diepste wens of verlangen en waar krijg je bakken energie van? Doe ik de dingen waar ik blij van word? Of doe ik ze omdat ik dat al jaren doe, maar haal je er eigenlijk geen voldoening meer uit? Zijn er zaken wat je graag in je leven zou willen doen, maar het beginnen hiervan steeds maar uitstelt? Om bij je eigen stem te komen is het belangrijk dat je er tijd en rust voor neemt om er naar te luisteren. Dat kan door mediteren, door alleen te wandelen, door naar muziek te luisteren en nog op meer manieren.

Rust

Het weekend van de Pitstop is een mix van verschillende activiteiten waardoor je bij je eigen stem kunt komen. We gaan koken en samen eten, we mediteren. Je maakt alleen een wandeling in de mooie omgeving met alleen ‘jezelf’. Dan heb je tijd en rust om naar jouw innerlijke stem te luisteren. Er zijn verschillende trainingsopdrachten. Door deze trainingsopdrachten krijg je inzicht in je huidige situatie en patronen. En dit helpt je om in de actiestand te komen en daadwerkelijk met een actieplan naar huis te gaan. Doordat we met gelijkgestemden bij elkaar te zijn, is er een open sfeer. “Goh.. ik ben niet de enige die dit heeft…” is een veel gehoorde uitspraak bij onze Pitstops! De Pitstop wordt gehouden op de mooie landelijke locatie De Pol in Buurse. Er zijn zes kamers met ieder een eigen toilet en douche. Een kamer deel je met zijn tweeën of drieën en er zijn goede eenpersoonsbedden waar je heerlijk kunt uitrusten en slapen. Er is een huiskamer waar je kunt relaxen bij de open haard en je eigen ding kunt doen. Voor een kop koffie of thee kun je terecht in de goed uitgeruste keuken, waar verder alles aanwezig is om te koken. Vanuit de living heb je een super mooi uitzicht op de natuur en de weilanden. In de buurt ligt het Buurserzand waar je heerlijk kunt verdwalen met haar mooie wandelpaden.

Meer info & Boeken

T 06 53225631, www.thevulcano.nl.

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 350,00 Entreeprijs

Locatie

De Pol Groepsaccommodatie en B&B

Adres
Meijersgaardenweg 4-6, 7481RM Buurse
Telefoon
053-5696802
E-mail
Website
www.de-pol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter