Ait Vedan

Toneelvereniging Ait Vedan uit Sint Isidorushoeve brengt voor de 36e keer een toneelstuk op de planken; Tante Bella's Beauty Salon

Over het te spelen stuk:

Wat doen de gebroeders Duursma met de erfenis, een beautysalon, van hun overleden tante? Daarop geeft toneelvereniging Ait Vedan een antwoord tijdens haar uitvoeringen op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019. Ze spelen dit jaar het stuk ‘Tante Bella’s Beautysalon’ van Henk Roede. De klucht, bestaande uit drie bedrijven, heeft alles in zich om garant te staan voor een gezellige en humoristische avond.

In het stuk erven de gebroeders Duursma, Berend en Albert, de beautysalon van hun tante Bella. Om haar overlijden hebben ze niet gerouwd, want ze hadden geen hechte band met haar. Met haar erfenis zijn ze blij; door de salon wat op te knappen en hem te verkopen, kunnen ze goud geld vangen. Wel zijn de broers zich ervan bewust dat ze klandizie moeten hebben en dus moet de salon blijven doordraaien.

Al snel komen ze erachter dat tante de salon in haar eentje heeft gerund, maar moedig besluiten de broers de salon zelf voort te zetten. Hun motto is: “als Tante het in haar eentje kon, moeten wij dat met z’n tweeën toch zeker kunnen”.

De broers wringen zich, met hulp van de stagiaire, in allerlei bochten om de klanten de juiste behandelingen te geven. Als er dan ook nog een neef van tante Bella uit Canada langskomt, wordt alles uit de kast gehaald om te voorkomen dat hij verneemt dat tante is overleden. Dit levert veel komische en lachwekkende situaties op.

Net als de voorgaande drie jaren is de regie in handen van Ton Krieger, regisseur uit Nieuw Heeten.

Kaarten

Kaarten kunt u online bestellen via Ait Vedan of telefonisch vanaf maandag 11 februari, dagelijks na 13:00 uur, bij: Fam. Temmink tel. 074-3575460

Op de avond van de opvoering zijn de kaarten vanaf 19:00 uur af te halen in de kantine van ’t Meuken, Beckummerweg 11, St. Isidorushoeve. De zaal opent om 19:30 uur en aanvang voorstelling is 20:00 uur.

De entreeprijs is € 10,00. Dit is inclusief 1 kop koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling. Voor de mensen van 12 t/m 17 jaar geldt voor de donderdagavond een tarief van € 5,00 (alleen telefonisch). De prijzen zijn exclusief online reserveringskosten.

Extra informatie

Het stuk is te zien in de tot theaterzaal omgebouwde sportzaal van Gemeenschapshuis ‘t Meuken te St. Isidorushoeve.

Wanneer

Locatie

Gemeenschapshuis 't Meuken

Adres
Beckumerweg 11,

Tip je vrienden

facebook twitter