Culinaire Stoomtrein

Dineren op een bijzonder plek in Twente? Dat kan in een pop-up restaurant in een rijdende stoomtrein van Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen.

Zinnenprikkelende proefrit

Een pop-up restaurant in een rijdende stoomtrein. Zinnenprikkelend en uniek! Terwijl u door het mooie Twentse coulisselandschap rijdt, legt sterchef Lars van Galen van Restaurant 't Lansink in Hengelo u samen met zijn team culinair in de watten. Na ontvangst met een aperitief op Station Haaksbergen begint de 2,5 uur durende proefrit en geniet u van een vorkjesdiner bestaand uit zes heerlijke gangen met bijpassende wijnen.

Een greep uit de gerechtjes uit het Museum Buurtspoorwegmenu

De dienstregeling

Je betaalt een vaste all-in prijs van € 135,00 per persoon. Het aantal couverts is vastgesteld tussen de 30 en 60. Op tijd reserveren is dus een must.

Deelnemen?

U kunt deelnemen door vooraf te boeken (verplicht) via www.museumbuurtspoorweg.nl (kijk onder extra's) of door een mail te sturen naar info@hotellansink.nl.

De ritten gaan door vanaf 30 couverts.

Samenwerking

Het Pop-up restaurant is een samenwerking tussen Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink uit Hengelo en Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen.

Wanneer

Prijzen

  • € 135,00 Deelnameprijs

per persoon, All-in.

Locatie

Museum Buurtspoorweg

Adres
Stationsstraat 3, 7481JA Haaksbergen
Telefoon
053-5721516
E-mail
Website
www.museumbuurtspoorweg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter