Wibi Soerjadi Nieuwjaarsconcert

De jubilerende Kunstkring Haaksbergen trakteert Haaksbergenaren op een gratis nieuwjaarsconcert van meesterpianist Wibi Soerjadi.

!! Alle kaarten voor dit concert zijn vergeven. !!

Wibi Soerjadi

Meesterpianist Wibi Soerjadi hoeft eigenlijk nauwelijks toelichting. Als geen ander trekt hij met parelend pianospel overal volle zalen en brengt klassieke muziek naar een breed publiek. Zo is hij met Kerst en op 2 januari te beluisteren in het Concertgebouw te Amsterdam, waar hij zijn speciale Kerst- en Nieuwjaarconcert brengt. De Kunstkring is heel blij dat zij Wibi Soerjadi heeft kunnen contracteren voor een feestelijk jubileumconcert in theater De Kappen. Om zijn spel maximaal tot zijn recht te laten komen, is er voor deze gelegenheid een grote vleugel geregeld.

Waarom trakteert De Kunstkring Haaksbergen?

De Kunstkring doet dit omdat zij dit seizoen haar 13e lustrum viert en graag de Haaksbergse gemeenschap daarbij betrekt. De vereniging, met bijna 500 leden, is na 65 jaar niet meer weg te denken uit het culturele leven van Haaksbergen. In de realisatie van het vernieuwde Kulturhus ziet de Kunstkring als regelmatige gebruiker van de nieuwe kleine zaal (de oude gymzaal), bovendien een prachtige aanleiding om de Haaksbergenaren een bijzonder concert aan te bieden.

Gratis kaarten

Woont u in de gemeente Haaksbergen of bent u lid van de Kunstkring Haaksbergen, dan zijn gratis kaarten (max. 2 per persoon) vanaf vrijdag 21 december, vanaf 11.00 uur af te halen bij Haaksbergen Promotie / VVV, Blankenburgerstraat 40.

Wat doet de Kunstkring Haaksbergen?

De vereniging stelt zich ten doel om leden en belangstellenden te informeren over kunst in de breedste zin van het woord. Daartoe organiseert zij jaarlijks zo’n 20 lezingen, concerten en excursies, die dankzij goede programmering en oog voor actualiteit en kwaliteit jaarlijks door ruim 1500 bezoekers worden bijgewoond. Leden van de Kunstkring Haaksbergen hebben namens de vereniging of op persoonlijke titel zitting in diverse culturele commissies en/of instellingen in de gemeente Haaksbergen en in de regio.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Kappen | Theater

Adres
Blankenburgerstraat 40-42, 7481 EB Haaksbergen
Telefoon
053 5730200
E-mail
Website
www.dekappen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter