Bouwen met LEGO®

Het is weer zo ver: de LEGO dagen bij de Museum Buurtspoorweg, voor iedereen die dol is op LEGO. Drie dagen lang naar hartenlust spelen met en kijken naar LEGO.

Hieronder het programma van 2017. Programma 2018 volgt.

Ben jij ook dol op LEGO? Kom dan naar het museumdepot in Boekelo. Het staat er helemaal vol met LEGO. De mooiste LEGO bouwwerken kun je er bewonderen en je vindt er de langste LEGO knikkerbaan. En natuurlijk een grote speelhoek, waar een enorme berg LEGO klaar ligt om zelf mee te bouwen.

Rit met de stoomtrein

Ben je moe van al dat LEGO bouwen? Dan kan je een ritje maken met de stoomtrein die heen en weer rijdt tussen Boekelo en Haaksbergen. Alle dagen zijn de gebouwen op beide stations geopend waardoor je ook kunt zien hoe het vroeger was om met de trein te reizen.

Reistijden

Tijdens het LEGO Festival rijdt de Museum Buurtspoorweg met een uitgebreide dienstregeling. Zie voor meer informatie www.museumbuurtspoorweg.nl.

Als je deze dag met de stoomtrein wilt reizen en een retourkaartje koopt (volwassenen 9,50 en kinderen van 4 t/m 11 jaar 6,50 euro) heb je automatisch toegang tot het LEGO event. Kies je ervoor om alleen met LEGO te gaan bouwen, zonder een ritje met de stoomtrein, dan betaal je 5 euro per persoon.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

Bij aankoop van een retourkaartje (volwassenen 9,50 en kinderen van 4 t/m 11 jaar 6,50 euro) heb je automatisch toegang tot het LEGO event.

Locatie

Museum Buurtspoorweg

Adres
Stationsstraat 3, 7481 JA Boekelo
Telefoon
0535721516
Telefoon
0535721516
E-mail
Website
www.museumbuurtspoorweg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter