Workshop: Paasdecoratie

! Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 sept a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

’t Gilde Haaksbergen start met het organiseren van workshops voor zowel vrouwen als mannen; ook jongvolwassenen zijn welkom. Ervaren vrijwilligers van ’t Gilde staan klaar om je van alles te leren.

Wat is er leuker dan een eigengemaakte houten Paasdecoratie in huis te hebben? En lijkt het je mooi om iets nieuws te leren? Dan is dit iets voor jou!

Wat houdt de workshop in?

Een van de objecten is het maken van een paasdecoratie, gemaakt uit degelijk hout. Je leert hierbij hoe je zoiets kunt maken, het zagen, het schaven, het beitsen en nog veel meer. Het gebruik van allerhande gereedschappen, zoals zaag en hamer komen aan de orde en dit allemaal op een veilige en verantwoorde manier.

Aanmelden

Aanmelding is verplicht en kan tot uiterlijk 15 februari 2018 via het e-mailadres secretaris@gildehaaksbergen.nl Daarna volgt er uiterlijk 22 februari a.s. een bericht aan de aanmelders of de workshop doorgaat.

Volg activiteiten van het Gilde ook via gildehaaksbergen en facebook.

Wanneer

  • 8 mrt - 29 mrt 2018
    • elke donderdag | - uur

Prijzen

  • € 10,00 Deelnameprijs

Locatie

Gilde Haaksbergen

Adres
Industriestraat 51, Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter