Boeren- & Vlooienmarkt

! Vanwege de maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, zijn samenkomsten en evenementen tot 1 sept a.s. verboden. Dit evenement is afgelast en gaat dus niet door.

Ieder jaar is 'ie er weer: de Hola Boerenmarkt. Er worden zowel nieuwe als tweedehands producten aangeboden, deze hebben allemaal te maken met het platteland.

De stichting belangengemeenschap Honesch-Langelo (Hola) houdt op zondag 18 maart een Boeren- en Vlooienmarkt in en om de manege van De Sterruiters aan de Onlandsweg.

De Boeren- en Vlooienmarkt wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van plaatselijke en regionale standhouders die hun producten in een landelijke sfeer in de kijker zetten. Het aanbod is zeer breed: Streek lekkernijen, oude trekkers, landbouwvoertuigen en machineonderdelen, tuingereedschappen, boerenproducten, houtbewerking, bloemen en fruit. Maar ook decoratie, kunst, curiosa, werkkleding en werkschoenen, wellness enz. Zowel nieuw als tweedehands, voor elk wat wils, voor dames, heren en kinderen.

Deelnemen

Aanmelden kan via alphons.siemerink@xs4all.nl of T 06-20280956. De standhuur bedraagt €1,50 per strekkende meter.

Boeren- en Vlooienmarkt bezoeken

De Boer- en Vlooienmarkt is op zondag 18 maart van 10.00 uur tot 15.00 uur bij Manege De Sterruiters te Haaksbergen. Entree en parkeren zijn natuurlijk gratis!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Manege De Sterruiters

Adres
Onlandsweg 2, 7481 TR

Tip je vrienden

facebook twitter