Jeu de Boules

Bij het Saalmerink aan de Klaashuisstraat 9 zijn een aantal Jeu de Boules-banen aangelegd. Er wordt gespeeld in recreatieve sfeer, dus vrij toegankelijk voor iedereen.

Jeu de Boules

Pentanque is een wedstrijdvorm van het bekende Franse balspel Jeu de Boules en kan bijna overal en door werkelijk iedereen worden gespeeld, man, vrouw, jong of oud, wel of niet sportief. Bovendien is bewegen goed voor iedereen; het is dan ook een goede buitenactiviteit. Het spel kan nog op hoge leeftijd gespeeld worden en vaak door mensen met een handicap. De Pentanque-sport is makkelijk te leren en u hoeft er niet veel voor aan te schaffen. Kortom een leuke sport voor jong en oud.

Voor meer informatie: www.vvvhaaksbergen.nl/jeudeboules

Er wordt vooral (in groepsverband) gespeeld op de woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur en zondagsmorgens van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Meestal worden er twee spelrondes gespeeld. Alles in de recreatieve sfeer, dus voor iedereen. Senioren zijn hierbij van harte welkom. U hoeft niet lid te zijn of te worden en de deelname is geheel gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor beginners zijn er enkele jeu de boules sets aanwezig om het eens te proberen.

Kom, kijk en doe mee.

Verdere informatie op de banen of bij Klaas Groen, T 053 5728200.

Prijs: Gratis deelname.

Wanneer

  • 1 jan - 31 dec 2018
    • elke woensdag | - uur
    • elke zondag | - uur

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Het Saalmerink

Adres
Klaashuisstraat 9, 7481 EN

Tip je vrienden

facebook twitter