Intocht Sinterklaas

Hij komt, hij komt ............ die lieve, goede Sint. Dit jaar komt hij met zijn vrolijke pieten weer in Haaksbergen met de Stoomtrein.

De Stoomtrein met daarin de Sint en zijn Pieten arriveert om 14.00 op station Museum Buurtspoorweg. Daar wachten burgemeester Kok, de Haaksbergse Harmonie en heel veel kinderen en ouders hen op voor een warm welkom in Haaksbergen.

Warm welkom

Onder begeleiding van de Haaksbergse Harmonie vertrekken de Sint en zijn Pieten via de Spoorstraat naar de Markt. De Sint zal, vanaf het bordes van het gemeentehuis, alle kinderen toezwaaien. Steps Dance & Entertainment zorgt hier en later ook in de Veldmaat voor een spetterend dansoptreden. Na het bezoek aan het centrum van Haaksbergen gaan de Sint en zijn Pieten door naar de Veldmaat. Rond 16.00 uur arriveren ze daar. Het feest op de parkeerplaats voor de Plus is dan al een half uurtje in volle gang met Kareltje de Kok en Ruud Molenkamp.

Route

Vertrek vanaf Museum Buurtspoorweg via de Spoorstraat naar de Markt.

Organisatie

De organisatie van de Sinterklaasintocht Haaksbergen is in handen van de Sinterklaas Werkgroep, de Haaksbergse Ondernemers Vereniging (HOV)en Ondernemersvereniging Veldmaat.

Programma

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter