Groovin' Sunday

Op zondag 29 oktober is het Hagen het decor van de tweede Groovin' Sunday. Kom genieten van heerlijke live muziek van Beatline, Rootbrain en The Spurs.

Groovin' Sunday in Haaksbergen met muziek uit de roemruchte '60, '70 en 80er jaren. Lekker genieten van Oldies /Soul / Reggae enz. onder het motto "alles kan, als het maar grooved"!

Kom ook en laat u verrassen door het optreden van de 3 live bands. BBQ, kindervermaak en meer... Deze Groovin' Sunday is gratis toegankelijk, laagdrempelig, gezellig, ongedwongen en bestemd voor jong en oud in de zalen van Partycentrum 't Hagen. Aanvang 14.00 uur (zaal open 13.30 uur).

  • 14.00 uur: Sixties Coverband BEATLINE
  • 15.50 uur: Rootbrain
  • 17.40 uur: The Spurs

14.00 uur - Sixties coverband BEATLINE

Beatline speelt voornamelijk de gouden hits uit de Sixties en Seventies waarbij ze de zaal op z'n kop zetten met de onvervalste Rock- en Beatnummers uit die tijd. Dit doen ze op authentieke wijze waardoor vele bezoekers genoten, gedanst en zich weer jong gevoeld hebben.

15.50 uur - Rootbrain

Op zoek naar hun roots in de muziek werken ze samen als één brein om de perfecte staat van groove te bereiken. Door de wol geverfd, samen goed voor minstens 150 jaar ervaring nemen ze je mee op een ontdekkingsreis langs de mijlpalen van de happy groove. May the groove be with you.

17.40 uur - The Spurs

Oude Klassiekers herleven. Doorgewinterde muzikanten spelen muziek uit de jaren '60 en '70 tot en met heden. Deze legendarisch band uit Almelo is nog altijd springlevend. Met Beatles - Stones - The Who - Otis Redding enz. dus "het feest der herkenning".

Voor meer informatie: www.groovinsunday.tk

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Restaurant 't Hagen

Adres
Scholtenhagenweg 36, 7481 VP Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter