Film: Manchester by the sea

Theater De Kappen heeft naast het theateraanbod ook een uitgebreid filmprogramma. Op woensdag 27 september wordt de met twee Oscars bekroonde Manchester by the Sea vertoond.

Film: Manchester by the sea

Manchester by the Sea is een drama met Casey Affleck als een telg uit een arbeidersfamilie in Massachusetts die de voogdij krijgt over de zoon van zijn overleden broer. Na de plotselinge dood van zijn oudere broer keert Lee Chandler terug naar zijn geboorteplaats ten noorden van Boston in Massachusetts. Daar krijgt hij te horen dat hij moet optreden als voogd voor de zoon van zijn broer. Lee heeft geen idee wat hij met deze tiener aan moet en moet intussen ook omgaan met zijn eigen rouw en die van zijn familie en oude vrienden. Dit indringende drama van regisseur Kenneth Lonergan (You Can Count on Me) kreeg maar liefst zes Oscarnominaties en won er twee: voor hoofdrolspeler Casey Affleck en voor het originele script van Lonergan zelf.

3 + 1 gratis!

Een filmkaartje kost slechts € 7,50 en dat is zelfs inclusief een gratis pauzedrankje! Mocht u drie verschillende films bezoeken dan krijgt u een kaartje voor een vierde film gratis. Dit aanbod geld niet voor de kinderfilms aangezien hier al sprake is van een gereduceerd tarief in het kader van de woensdagmiddagactiviteiten.

Kaarten

Kaarten zijn te verkrijgen via www.dekappen.nl, T 053 5730250 of via de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur) en een uur voorafgaand aan de film.

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

inclusief pauzedrankje

Locatie

De Kappen | Filmhuis

Adres
Blankenburgerstraat 40-42, 7481 EB Haaksbergen
Telefoon
053-5730200
E-mail
Website
www.dekappen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter