Kinderfilmmiddag voor het goede doel

Alvin and the Chipmunks: The Road Trip, zit vol avontuur, humor en muziek. Alle opbrengsten van deze kinderfilmmiddag gaan naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS.nl).

Zondag 1 oktober wordt in theater De Kappen in Haaksbergen een kinderfilmmiddag voor het goede doel georganiseerd.

Alle opbrengsten van deze kinderfilmmiddag gaan naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS.nl). Cystic Fibrosis ook wel taaislijmziekte genoemd, is een ongeneeslijke ziekte met een beperkte levensverwachting. Er is veel onderzoek nodig om deze ziekte in de toekomst te kunnen genezen en op korte termijn de kwaliteit van leven te verbeteren. Hier is veel geld voor nodig. Met het bezoeken van deze film en de medewerking van sponsoren, komt dit doel een stukje dichterbij.

De film Alvin en de Chipmunks gaat over drie speciale eekhoorntjes Alvin, Simon en Theodore ofwel de Chipmunks. Ze reizen af naar Miami en denken na een boel misverstanden dat hun huisgenoot Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk gaat vragen in Miami en hen zal dumpen. Mocht dit doorgaan, dan krijgen ze er ook nog een verschrikkelijke stiefbroer bij. Genoeg reden om het aanzoek te dwarsbomen. Zal het de Chipmunks lukken om Dave niet kwijt te raken?

Het entreekaartje kost € 7,50 p.p. en is inclusief ranja en iets lekkers. Aanvang film: 14.30 uur. Ontvangst vanaf 14.00 uur.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door het lokale bedrijfsleven en theater de Kappen.

Kaarten zijn zowel online als aan de kassa te bestellen bij theater de Kappen. Of via Natascha Melten 06-52892041 of Judith Ordelmans 06-14639229.

Wilt u de NCFS een warm hart toedragen in de vorm van een gift, dan is dit mogelijk via bankrekeningnummer NL41ABNA0472459856 t.n.v. de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting te Baarn.

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

inclusief ranja en iets lekkers

Locatie

De Kappen | Theater

Adres
Blankenburgerstraat 40-42, 7481 EB Haaksbergen
Telefoon
053 5730200
E-mail
Website
www.dekappen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter