Tuin Theater Tour

In 3 tuinen of huiskamers van leden van de Lionsclub Haaksbergen zijn er telkens 3 kleinschalige optredens van een half uur. Met als afsluiting een centraal optreden van een rockband. De artiesten blijven op locatie, u fietst via een mooie route van adres naar adres.

Grote variatie aan muziekgenres

De tuinoptredens kennen een grote variatie aan muziekgenres; pop, rock, musical en klassiek. Er is een uniek optreden van Mathanja Kornelissen en Rutger de Vries. Deze topzangers hebben gekozen voor het musicalgenre. Mathanja werkt als sopraan vaker samen met Rutger. Hij won o.a. een aflevering van Una Voce Particolare. In een andere tuin treedt Edgar Bloem op. Hij brengt Italiaans Klassiek ten gehore. En er is jong talent: de winnaars van het talentenfestival van Het Assink lyceum verzorgen een optreden van vooral ballads. The Non Returnables, de huisband van Grolsch geven een afsluitend rock-blues concert.

Tijden/locaties

Tuinoptredens

Vanaf 13.00 uur op de locaties:

  • Hondelink 139, Haaksbergen

  • Weerninksweg 16, Haaksbergen

  • Boerderij De Pingel, Lankheterweg 4, Haaksbergen

Afsluitend concert

Vanaf 16.00 uur op het boerenerf van de familie Vedders, Laakmorsweg 9a, Haaksbergen.

Kaarten

Kaarten voor deze Tuin Theater Toer kosten € 5,00 p.p. (inclusief enkele drankjes). Kinderen tot 12 jaar gratis. Kaarten zijn te koop bij VVV Haaksbergen, Blankenburgerstraat 40 of via haaksbergen@lions.nl. De opbrengst van dit evenement gaat naar de Voedselbank en het Alzheimercafé. De route staat op de toegangskaart.

De Tuin Theater Toer wordt georganiseerd door Lionsclub Haaksbergen.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs

incl. drankje. Kinderen tot 12 jaar gratis. Opbrengst gaat naar goede doel.

Tip je vrienden

facebook twitter