Kunstmarkt

Kunstkiek'n in Haaksbergen. Kom naar de kunstmarkt rondom de Pancratius kerk en laat u verrassen door de veelzijdigheid aan creativteit. Straattheater en muziek maken het extra gezellig.

Kunstmarkt thema 2016: Multi Cultureel

Ruim 100 kunstenaars met een grote diversiteit aan kunst: schilderijen (olie en acryl), houtsculpturen, edelsmeden, glaskunst, beeldhouwwerken, boetseerwerken, textielkunst etc zijn te vinden op de kunstmarkt. Dit jaar zijn er meerdere buitenlandse kunstenaars aanwezig die de bezoeker met andere kunstvormen laten kennismaken.

De ruimte onder de kerktoren is gereserveerd voor een speciale kunstvorm en in de Spoorstraat zijn enkele grote kunstwerken opgesteld.

Straattheater

In samenwerking met de Stichting Kunsten op Straat, uit Diepenheim, is ook dit jaar een aantrekkelijk straattheaterprogramma neergezet. Zo is er een Spaanse muzikale act waarbij gespeeld wordt met zelfgemaakte muziekinstrumenten van (straat)afval en de lachspieren zullen dit jaar ruimschoots worden bewerkt door de ‘Bankman’ en ‘Compagnie Mobil’. Het straattheaterprogramma start vanaf 13.00 uur.

Inschrijven

Inschrijven voor de kunstmarkt kan via deze link

Of bekijk de website www.facebook.com/pages/Kunstmarkt-Haaksbergen/336371313133733?fref=ts

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Rondom Pancratiuskerk

Adres
Markt, 7481HS Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter