Kunstmarkt in het Scholtenhagenpark

Kunst kijken in Haaksbergen. Kom naar de kunstmarkt in het Scholtenhagenpark en laat je verrassen door de veelzijdigheid aan creativiteit. Ruim 100 kunstenaars zijn aanwezig met grote diversiteit aan kunst!

Schilderijen (olie en acryl), houtsculpturen, edelsmeden, glaskunst, beeldhouwwerken, boetseerwerken, textielkunst en nog veel meer kunstvormen zijn te vinden op de kunstmarkt. Op zondagmiddag 21 juli van 12:00 tot en met 17:00 uur kan je de markt bezoeken in het Scholtenhagenpark.

Thema Kunstmarkt 2024: Zomercarnaval in Twente

Kijk je ogen uit met het thema Zomercarnaval in Twente: een waar zomerkleurenfestival met carnavaleske invloeden. Een mooi thema voor een kunstmarkt, want denk maar eens aan de kleurrijke kostuums, parades, muziek, dans en straatfeesten over de hele wereld. Ongeacht welk land je carnaval viert, bovenstaande hebben ze met elkaar gemeen! Het gaat over cultuur, traditie én creativiteit. Voel je je geroepen om deel te nemen als kunstenaar? Dan kun je je aanmelden voor 30 april.

De organisatie van de Kunstmarkt Haaksbergen daagt je uit om een kunstwerk te maken in het thema zomercarnaval. De kunstwerken worden beoordeeld door het publiek en de winnaar ontvangt een leuke prijs.

Wanneer

  • -

Locatie

Park Scholtenhagen

Adres
Scholtenhagenweg, 7481VP Haaksbergen
Telefoon
053-5721116
E-mail
Website
www.scholtenhagen.nl

Tip je vrienden

facebook twitter