navigatie overslaan

Geschiedenis, Kunst, Kinderboeken, Nederlandse en Buitenlandse literatuur en heel veel meer...

Boekenmarkt Haaksbergen

  • 10 augustus
  • 10:00- 16:00

Op zaterdag 10 augustus vindt de Boekenmarkt weer plaats. Boeken, stripboeken, prenten, ansichtkaarten, platen- en cd's. Allemaal te vinden op de Boekenmarkt in Haaksbergen.

Op zaterdag 10 augustus zal in het centrum van Haakbergen weer een grote Boekenmarkt gehouden worden.

Tonnie Baumeister en Herman Schiphorst organiseren dit jaar met veel plezier de boekenbeurs in Haaksbergen. De standhouders komen uit Twente, rest van Overijssel, Gelderland, Utrecht en er is zelfs een standhouder uit Duitsland.

Op zaterdag 10 augustus zal op het marktplein in Haakbergen weer een grote gezellige Boekenmarkt gehouden worden. Op de markt zullen meer dan 45 kramen aanwezig zijn waar de boekenliefhebbers naar hartenlust kunnen zoeken naar het boek van hun voorkeur. Er zullen boeken van uiteenlopende onderwerpen aanwezig zijn: o.a. Geschiedenis, Kunst, Kinderboeken, Nederlandse en Buitenlandse literatuur, Sport en Streekhistorie. Ook zal de Historische Vereniging Haaksbergen met een stand aanwezig zijn. De boekenmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Er is heel veel keuze en de boeken zijn zeer betaalbaar. Inwoners van Haaksbergen, omliggende plaatsen en toeristen kunnen zaterdag 10 augustus struinen langs de vele stands en op zoek gaan naar de boeken die men nog zo graag wil hebben en wil lezen. Ook is er een stand met boeken en kunstkaarten van Jan te Wierik waarbij de opbrengst ten goede komt aan de stichting Jan te Wierik. Kom kijken, kom lezen.

In ieder geval wordt het een gezellige dag volgens de organisatoren.

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen