navigatie overslaan

theater

Rapalje - 30 Years Breaking Borders

  • 17 feb 2024
  • 20:00- 22:00
  • € 22,50
  • Haaksbergen

Na drie decennia op het podium gaat Rapalje Celtic Folk Music nog altijd lachend door het leven. Als de meest bekende folkband van Nederland heeft de groep ontelbare grenzen overschreden, vele prijzen gewonnen en, gehuld in kilts, talloze avonturen beleefd. 

Rapalje voelt als een familie die bij je over de vloer komt: elke show barst van de energie en gaat gepaard met veel humor en georganiseerde chaos. Met deze gloednieuwe show verlegt de band wederom alle muzikale grenzen. Naast de bekende hits brengen ze nieuwe nummers en zelfgeschreven liederen waarin persoonlijke verhalen zijn verweven ten gehore.

David, William en Macéal en Sebastiaan weten als geen ander hoe ze een folkfeestje moeten bouwen en veroveren keer op keer de muzikale harten van hun publiek. Bovendien is deze show niet compleet zonder de spectaculaire Ierse dans van de zusjes Rosalie en Madelief Wagenaar. Met hun snelle voetenwerk, prachtige choreografieën en sierlijke bewegingen zijn ze al regelmatig op tv geweest en zij zullen liefhebbers van groepen als Riverdance zeker versteld doen staan.

Of je nu wordt meegesleept door hun opzwepende deuntjes, geïntrigeerd raakt door hun historische flair of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke live-ervaring, Rapalje is een band die je niet mag missen. Ze blijven de vlaggendragers van de folk- en Keltische muziek, en hun muzikale reis is nog lang niet voorbij.

Laten we zingen, dansen en samen genieten. Laten we samen 30 jaar Rapalje vieren!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 22,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen