Intocht Sinterklaas

Hij komt, hij komt..... die lieve, goede Sint. Dit jaar komt hij met zijn vrolijke pieten weer in Haaksbergen.

De Stoomtrein met daarin de Sint en zijn Pieten arriveert om 14.00 op station Museum Buurtspoorweg. Daar wachten burgemeester Welten, de Haaksbergse Harmonie en heel veel kinderen en ouders hen op voor een warm welkom in Haaksbergen.

Warm welkom

Onder begeleiding van de Haaksbergse Harmonie trekken de Sint en zijn Pieten door het dorp naar de Markt. Onderweg is er muziek. Rond 14.45 uur worden ze op de Markt verwacht. De Sint zal daar, vanaf het bordes van het gemeentehuis, alle kinderen toezwaaien en toespreken. Midanza zorgt hier en later ook in de Veldmaat voor een spetterend dansoptreden.

Op de markt verzorgt Party Power de muziek. Na het bezoek aan het centrum van Haaksbergen gaan de Sint en zijn Pieten door naar de Veldmaat. Rond 16.00 uur arriveren ze daar.

Route Sint & Pieten: vanaf Museum Buurtspoorweg richting rotonde Lansinkstraat, Spooorstraat, Hibbertstraat, Zeedijk, Molenstraat richting de Markt. Onderweg 2 stops: Kalter en hoek Blankenburgerstraat/Spoorstraat.

Organisatie

De organisatie van de Sinterklaasintocht Haaksbergen is in handen van de Sinterklaas Werkgroep, Stichting Evenementen Haaksbergen SEH en Ondernemersvereniging Veldmaat.

Vrijwilliger worden? Mail naar centrum@haaksbergennatuurlijk.nl

SINTERKLAAS IN HAAKSBERGEN!

Wil je weten wat er nog meer te doen is? Kijk hier >>

Wanneer

  • -

Locatie

Intocht Sinterklaas

Tip je vrienden

facebook twitter