navigatie overslaan

actief

6-uurs brommercross met 'Le Mans start'

  • 2 sep 2023
  • Haaksbergen

Op zaterdag 2 september is het weer zover: de 6-uurs brommercross. Deze langverwachte dag is een ware uitputtingsslag voor zowel de brommers als de dappere rijders op het prachtige circuit van 't Kötterbos.

De deelnemers kijken er al maandenlang naar uit om hun brommers te testen en hun rijvaardigheid op de proef te stellen in deze epische 6-uurs cross. Het doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en misschien wel de felbegeerde overwinning te behalen.

De race vindt plaats in teams van twee rijders, die om beurten de uitdaging van de 6-uurs cross aangaan. Het is een ware kunst om de krachten goed te verdelen en de brommer gedurende de race in topconditie te houden. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan het sleutelen en bijtanken tijdens de pitstops, zodat de brommers optimaal kunnen presteren.

Het evenement biedt verschillende klassen waarin deelnemers kunnen meedoen, namelijk:

Superklasse (geen duo klasse)
Standaard klasse
Automaten klasse
Classic klasse

Of je nu een doorgewinterde brommercrosser bent die de uitdaging van de Superklasse aangaat, een enthousiaste deelnemer in de Standaard klasse, een fan van de Automaten klasse of de charme van de Classic klasse waardeert, er is voor ieder wat wils.

En er is nog meer goed nieuws: de toegang tot dit spektakel is helemaal gratis! Dus nodig je vrienden en familie uit voor een gezellige dag vol spanning en sensatie voor jong en oud. De kantine is bovendien geopend, zodat je kunt genieten van heerlijke versnaperingen terwijl je de races bewondert.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen