navigatie overslaan

Dorpskwis voor en door Haaksbergen

HOKSEBARGE KWIS

  • 23 sep 2023
  • 15:30- 20:30
  • € 30,00
  • Haaksbergen

We gaan de eerste Dorpskwis van Haaksbergen organiseren.
Schrijf je in met een team van minimaal 6 personen en puzzel mee.
Wie weet het meest en is op tijd bij de race tegen de klok? Of zet je de joker in voor extra tijd?

Op zaterdag 23 september beleven we de eerste editie van de HOKSEBARGSE KWIS - een dorpsKWIS waarin je met je team een KWISboek vol vragen moet invullen; 100 vragen, verdeeld over 10 categorieën, die bestaan uit zowel kennisvragen als opdrachten waarbij de hele familie, je hele team of buurt kan worden ingezet.

Wat is nu eigenlijk de bedoeling?

De Hoksebargse KWIS is natuurlijk bedoeld voor alle inwoners van Haaksbergen. Leeftijd speelt geen rol. Je schrijf je in per team. De samenstelling van het team mag zelf bepaald worden. Dit kan met vrienden, familie, collega’s, sportverenigingen, buurtverenigingen, clubs etc. Elk team bestaat uit minimaal 6 - 10 personen, waarvan 1 persoon de teamcaptain wordt.

De KWISavond is op zaterdagmiddag / avond 23 september en start in de Foyer van De Kappen in Haaksbergen. Op zaterdagmiddag / avond 14 oktober vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats bij Het Hagen.

Tips & tricks:

De KWIS bestaat voor een aanzienlijk gedeelte uit vragen die over Haaksbergen gaan of die hier uitgevoerd moeten gaan worden. Het is daarom raadzaam om in elk geval enkele Hoksebargse leden in je team te hebben die iets weten van het huidige en het vroegere Haaksbergen Overigens zitten er ook vragen in die niet specifiek over ons dorp gaan. De vragen zijn erg divers. Een diverse samenstelling van het team qua leeftijd en interesses is dus een voordeel en vergroot de winkansen.

De KWIS is het beste te maken op één centraal punt van waaruit gewerkt wordt en waar de antwoorden binnen zullen komen.

Wat heb je nodig?

  • minimaal één fiets
  • een werkende computer met internetverbinding
  • een digitale camera
  • en een mobiele telefoon met Whats App

Geef je team op vanaf 15 juli 2023

Sluitingsdatum inschrijving is 13 augustus. Aanmelden kan hier!

Eindfeest

Op zaterdag 14 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens het eind feest. Deelnemers van de KWIS hebben gratis entree bij het eindfeest.

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 30,00

Inschrijving per team van minimaal 6 personen € 30,00 (dus p.p. € 5,00 bij 6 leden)
Bij ontvangst van je volledige inschrijving en betaling ben je er bij! Je ontvangt een schriftelijke bevestiging. Je hebt dan recht op een KWIS-boek en gratis toegang tot het eindfeest.

Op de kaart

Meer leuke evenementen