navigatie overslaan

theater

Circus Bossle

  • 10 - 19 mrt 2023
  • Haaksbergen

De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecursus door Nederland. Van vrijdag 10 maart tot en met zondag 19 maart strijkt het circus neer in Haaksbergen. De grote circustent wordt opgebouwd achter Sporthal de Els aan de Trompstraat.

Hier heeft de tijd stilgestaan. Je waant je hier in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een vernieuwde show van ruim anderhalf uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder: vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Een avond om nooit te vergeten!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10 tot 11 uur.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen