Buurser Volks Feest

Op 18, 19 en 20 augustus 2023 is het weer zover! De Buurser Volksfeesten. Noteer het in je agenda en nodig je vrienden uit.

Dit jaar wordt het een extra groot feest, want dan viert Buurser Volks Feest het 125-jarige jubileum. Van spelletjes voor de kinderen tot de trekkertrek. En van gezellige Oostenrijkse muziek tot Top40 muziek. Alle activiteiten voor dit weekend hebben we voor je op een rijtje gezet.

Vrijdag 18 augustus: Jubileumfeest & Wiensfeest

Het feestweekend trappen we af met een gezellige jubileumavond. Van 17.00 uur kan jong en oud genieten van al het lekkers van de lokale horeca. Ook staat de vrijdag staat al jaren in het teken van Wiensfeest. De tiroler kleding gaat bij Buursenaren en omstreken uit de kast.

Zaterdag 19 augustus: Zonnige zaterdag

Op zaterdag trappen de jonge Buursenaren af met een optocht en spelletjes. Na afloop begint het vogelschieten. Voor zowel jong als oud. Wanneer het koningspaar bekend is begint de zeepkistenrace. Dit jaar de eerste editie! Verschillende coureurs zijn er al weken druk mee.

Zondag 20 augustus: Pieken op zondag

Zondag starten we met de oldtimerrit en maken de strijders van de trekvertrek zich klaar voor een nieuwe dag. Om 16.00 uur sluiten we het feestweekend knallend af met HIKE, DJ Jan Smit, VCB en de Repelbanner.

Of bekijk de website www.buurservolksfeest.nl/?fbclid=IwAR1q5jFGj563u1F0AGBMNK8V7bI-9F0I7KWk5GYFzfMA7L3AEdof6a-xKZA

Wanneer

Locatie

Buurser Volks Feest

Adres
Haaksbergerweg, 7481 RR Buurse

Tip je vrienden

facebook twitter