Familie Kerstwandeling

Met de hele familie op stap voor een wandeltocht in de natuur. Schaapskudde Haaksbergen heeft rondom hun erf aan de rand van het Haaksbergerveen twee wandelroutes uitgezet.

3 tot 5 km wandelen

De twee routes variëren van 3 tot 5 km. De 3 km route is prima te wandelen met kleintjes. Voor onderweg krijg je naast een routebeschrijving iets lekkers te eten en drinken mee. Na afloop staat er in het Bezoekerscentrum op het erf een warme consumptie klaar.

Lunchen kan ook!

De wandeling gezellig afsluiten? Lunch dan mee. Op het menu staan erwtensoep met roggebrood, vegetarische tomatensoep met brood en belegde broodjes. De lunch kost € 7,50 per persoon. Je bent welkom om aan te schuiven in het Bezoekerscentrum. In deze in ere herstelde Schaapsschot is het gezellig en warm zitten en op de interactieve themawanden kan je weetjes opdoen over het Veen en de Schaapskudde.

Meer informatie & reserveren

  • Prijs wandeling: € 3,50 per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis)
  • Prijs lunch: € 7,50 per persoon (kinderen tot 4 jaar gratis)
  • Deelnemen aan de wandeling en/of lunch kan alleen door vooraf te reserveren via . Reserveren kan t/m vrijdag 16 december.
  • Honden zijn welkom, wel aangelijnd
  • Start wandeling: 10.00-10.30 uur

Met de organisatie van deze wandeling hoopt Schaapskudde Haaksbergen extra financiële middelen binnen te halen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Schaapskudde. __

Wanneer

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter