A New Dawn

In het najaarsprogramma ‘A New Dawn’ van Kamerkoor Arte Vocale komen verschillende advent- en kerststukken voorbij uit het rijke repertoire van o.a. Jan Pieterszoon Sweelinck, maar ook is er plaats voor nieuw werk.

Met het programma ‘A new dawn’ neemt het koor u mee van overdenking tot verwondering van een periode richting de kerst.

In het najaarsprogramma “A New Dawn” van Kamerkoor Arte Vocale komen verschillende advent- en kerststukken voorbij uit het rijke repertoire van o.a. Jan Pieterszoon Sweelinck, maar ook is er plaats voor nieuw werk. In dit geval laten wij een nog weinig uitgevoerd ‘Ave Maria’ van de jonge Utrechtse componist Diederik van der Laag horen. Daarnaast bevat het programma ook een weinig gehoord werk van Georgi Sviridov (overleden 1998) en de eveneens niet veel uitgevoerde “Songs of the Questioner” van de hedendaagse componist Thomas Lavoy.

Langzaam sluimert de feestelijke en hoopvolle verwachting van Kerst in slaap en nemen de nachtelijke klanken van Brahms, Holst en LaVoy het over. Na veel overdenkingen en het bewonderen van de nachtelijke hemel opent zich de dageraad in al haar warmte met “O radiant dawn” van James MacMillan en sluiten we het concert feestelijk af met muziek van John Tavener.

Dirigent: Jurriaan Poesse Pianist: Ivo Boytchev

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 16,50 Entreeprijs
  • € 13,50 Voorverkoop

Tot 18 jaar gratis toegang.
Reserveren via kamerkoorartevocale.nl

Locatie

Protestantse kerk

Adres
Jhr. von Heijdenstraat 4, 7481 ED Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter