Special Olympics Twente

Special Olympics Kleurwedstrijd

Leestijd 1 minuten 701 x bekeken

Special Olympics ambassadeurs Amy, Nicky en Igor brengen de Special Olympics graag in Haaksbergen onder de aandacht. Zo ook met deze Haaksbergsche kleurwedstrijd voor basisschoolkinderen. Samen met Special Olympic mascotte Vinnie de Vos staan ze op deze olympische (kleur)plaat.

Aan jou om de kleurplaat mooi in te kleuren. Je kan er ook nog eens leuke prijzen mee winnen. Lever hem dan voor 3 juni in bij Top1Toys (Blokker) in Haaksbergen.

Voetbal in Haaksbergen

De Special Olympics vinden van 10-12 juni plaats in Twente. Haaksbergen is de speelstad voor het voetbal toernooi waarop ambassadeurs Nicky en Igor in actie komen. Als Haaksbergen zijn we trots, Trots met een dikke hoofdletter T, dat wij ons eigen en andere deelnemende voetbalteams mogen ontvangen op Sportpark Scholtenhagen, op de velden van VV Haaksbergen en HSC ’21.

Meer over het voetbaltoernooi...

Turnster Amy

Amy turnt haar wedstrijden in de IISPA topsporthal in Almelo. Dat Amy kan turnen heeft ze al meermaals laten zien. Op de Special Olympics 2018 in de Achterhoek heeft ze maar liefst vijf keer goud binnen gehaald.

Meer over het turnprogramma...

Kom jij Nicky, Igor, Amy, en alle andere sporters aanmoedigen! Je bent van harte welkom op Sportpark Scholtenhagen in Haaksbergen, in de IISPA topsporthal in Almelo en natuurlijk ook in één van de de andere sportsteden van de Special Olympics Twente.

Overzicht sportsteden en programma...

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Route-tips

  10 avontuurlijke mountainbikeroutes. Inclusief de beste van ons land

  Geschreven door Maarten
 2. LEGO® Speurtocht / de route

 3. Doe Tips

  Kennedymars in Haaksbergen

  Geschreven door Haaksbergen natuurlijk!
 4. Wandelen

  Stevig Ommetje

  Geschreven door Haaksbergen natuurlijk!

Tip je vrienden

facebook twitter