Haaksbergen Promotie

Making-off van de Lonely Planet roadtrip door Haaksbergen

Leestijd 1 minuten 671 x bekeken

Medio maart hadden we in Haaksbergen Lonely Planet op bezoek. Een heel weekend zijn redacteur Sophie en haar zus op roadtrip door Haaksbergen gegaan.

Start van het weekend was een kijkje op de boerderij van Heleen Lansink in Sint Isidorushoeve. Jesse van Captain Jack heeft de dames meegenomen op een educatieve fietstourtocht door het Haaksbergerveen en Buurserzand én heel veel verteld over de natuur, vroeger, nu, hedendaagse dillema’s de textielindustrie en andere weetjes en feiten. Zondags stond de mountainbikeroute Haaksbergen op het programma. Met de e-mountainbikes van Dorpswinkel Wildenborg was dit een makkie voor hun. Slaapadres was Natuurlogies Buurse Buiten aan de rand van het Witte Veen. Én natuurlijk ontbraken een hapje eten (Captain Jack, Restaurant de Watermölle, Restaurant De Blanckenborgh, Hooge Esch) en een terrasje pakken niet (Bides).

We zijn benieuwd naar het artikel. Een preview hebben wij al gezien. In mei verschijnt het artikel in het Lonely Planet Magazine en als blog op www.lonelyplanet.nl. Wordt vervolgd......

Al met al een mooie samenwerking tussen Visit Oost, Twente Marketing, Haaksbergen Promotie en de deelnemende ondernemers en vrijwilligers.

Meer verhalen uit Haaksbergen

  1. Doe-tips

    Tips voor de meivakantie!

    Geschreven door Corine
  2. Doe-tips

    Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

  3. Doe-tips

    Vier Koningsdag in Haaksbergen. De beste tips op een rij!

    Geschreven door Corine
  4. Doe-tips

    Ontdek de Magie van het spoorverleden bij Museum Buurtspoorweg Haaksbergen

    Geschreven door Museum Buurtspoorweg

Tip je vrienden

facebook twitter