Haaksbergen Promotie

Making-off van de Lonely Planet roadtrip door Haaksbergen

Leestijd 1 minuten 114 x bekeken

Medio maart hadden we in Haaksbergen Lonely Planet op bezoek. Een heel weekend zijn redacteur Sophie en haar zus op roadtrip door Haaksbergen gegaan.

Start van het weekend was een kijkje op de boerderij van Heleen Lansink in Sint Isidorushoeve. Jesse van Captain Jack heeft de dames meegenomen op een educatieve fietstourtocht door het Haaksbergerveen en Buurserzand én heel veel verteld over de natuur, vroeger, nu, hedendaagse dillema’s de textielindustrie en andere weetjes en feiten. Zondags stond de mountainbikeroute Haaksbergen op het programma. Met de e-mountainbikes van Dorpswinkel Wildenborg was dit een makkie voor hun. Slaapadres was Natuurlogies Buurse Buiten aan de rand van het Witte Veen. Én natuurlijk ontbraken een hapje eten (Captain Jack, Restaurant de Watermölle, Restaurant De Blanckenborgh, Hooge Esch) en een terrasje pakken niet (Bides).

We zijn benieuwd naar het artikel. Een preview hebben wij al gezien. In mei verschijnt het artikel in het Lonely Planet Magazine en als blog op www.lonelyplanet.nl. Wordt vervolgd......

Al met al een mooie samenwerking tussen Visit Oost, Twente Marketing, Haaksbergen Promotie en de deelnemende ondernemers en vrijwilligers.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe Tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Leuke tips op een rij.

 2. Zien & Doen

  Fotobiënnale Haaksbergen

 3. Special Olympics Twente

  Special Olympics Kleurwedstrijd

 4. Natuur

  Wat maakt het Lankheet uniek? Bekijk ‘BinnensteBuiten’ van 20 april.

Tip je vrienden

facebook twitter