Haaksbergen Promotie

VVV Haaksbergen wordt Toeristisch Informatie Punt

Leestijd 1 minuten 631 x bekeken

De VVV in Haaksbergen gaat mee met de landelijke ontwikkelingen en wordt de komende periode omgebouwd naar een Toeristisch Informatie Punt. Dat gebeurt op dezelfde vertrouwde plek, in het stationsgebouw van Museum Buurtspoorweg. Inwoners en toeristen die vragen hebben over fiets- en wandelroutes, attracties, souvenirs en overnachtingsmogelijkheden in Haaksbergen kunnen hier na een kleine verbouwing vanaf 3 april weer terecht.

Samenwerking Museum Buurtspoorweg en Stichting Haaksbergen Promotie

De verandering van winkel naar informatiepunt valt samen met ontwikkelingsplannen van zowel Stichting Haaksbergen Promotie als Museum Buurtspoorweg. Deze periode voor aanvang van het nieuwe toeristische seizoen is daarom de ideale tijd om plannen van beide organisaties samen te voegen en te realiseren. Zo krijgt het Toeristisch Informatie Punt van Haaksbergen een geheel eigen vorm en uitstraling in een vernieuwde museumwinkel.

Feestelijke Opening zondag 3 april

Vrijdag 4 februari was de VVV voor de laatste dag in haar huidige vorm geopend. Nu volgt een korte periode van ombouwen, waarna de vernieuwde winkel inclusief Toeristisch Informatie Punt weer voor publiek geopend zal zijn vanaf zondag 3 april. Dit is tevens de start van het rijseizoen van Museum Buurtspoorweg.

Bereikbaarheid VVV winkel

Gedurende de verbouwing blijft de VVV telefonisch bereikbaar op T 053-5722811 en via mail .

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Route-tips

  10 avontuurlijke mountainbikeroutes. Inclusief de beste van ons land

  Geschreven door Maarten
 2. LEGO® Speurtocht / de route

 3. Doe Tips

  Kennedymars in Haaksbergen

  Geschreven door Haaksbergen natuurlijk!
 4. Wandelen

  Stevig Ommetje

  Geschreven door Haaksbergen natuurlijk!

Tip je vrienden

facebook twitter