Special Olympics Twente

Special Olympics, sportpodium voor G-sporters

Leestijd 1 minuten 619 x bekeken

De Special Olympics Nederlandse Spelen zullen van 10 tot en met 12 juni 2022 in Twente plaatsvinden. De gemeente Haaksbergen mag het G-voetbal toernooi organiseren en daar zijn wij trots op.

Special Olympicsvlag in handen van Twente
Bekijk video

Tijdens de Special Olympics Nationale Spelen worden er in 14 Twentse gemeentes maar liefst 25 sporttoernooien georganiseerd. Organiserende verenigingen zullen er alles aan doen om de deelnemers er een onvergetelijke tijd te laten beleven. Bij de Pre Games in september hebben de Haaksbergse voetbalverenigingen al laten zien waar ze toe in staat zijn: het belooft in Haaksbergen een groot sportfeest te worden tijdens de Nationale Spelen in juni.

Aanvragen verenigingsnummer en inloggegevens

Alle verenigingen die hun sporters willen aanmelden voor deelname aan de Special Olympics Nationale Spelen kunnen nu hun verenigingsnummer en inloggegevens aanvragen via www.specialolympics2022.nl. Een belangrijke stap in de voorbereiding van de spelen, want alleen met een verenigingsnummer kunnen sporters en teams zich vanaf februari inschrijven voor deelname aan de Special Olympics Nationale Spelen.

Sportpodium voor G-sporters

Samen zorgen wij in Twente voor een zo groot mogelijk sportpodium voor G-sporters. Door Noaberschap, samenwerken en omzien naar elkaar. Want iedereen telt mee! Heel Twente verheugt zich op de komst van alle sporters, begeleiders, familie en fans. We zullen hen verwelkomen met de kenmerkende Twentse gastvrijheid.

Meer informatie

Wilt u alles weten over dit grootse sportfeest? Ga naar www.specialolympics2022.nl

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. LEGO® Speurtocht / de route

 2. Doe Tips

  Kennedymars in Haaksbergen

  Geschreven door Haaksbergen natuurlijk!
 3. Wandelen

  Stevig Ommetje

  Geschreven door Haaksbergen natuurlijk!
 4. Wandelen

  Wandelen langs stromend water

  Geschreven door Haaksbergen natuurlijk!

Tip je vrienden

facebook twitter