Perfecte Decembercadeaus

Leestijd 1 minuten 256 x bekeken

In onze VVV Shop koop je altijd een leuk cadeau. Óók in de feestmaand December! Een Haaksbergen souvenir, een (h)eerlijk streekproduct of een landelijke of lokale cadeaukaart.

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten zijn een perfect decembercadeau. Ze worden enorm gewaardeerd en dat is niet zo gek! Voor elke doelgroep én gelegenheid is er een geschikte kaart, zoals de VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg, Nationale Bioscoopbon, Bongo Cadeaubon, Podium Cadeaukaart, Nederlandse Boekenbon en Bol.com Cadeaukaart. Houd je het liever lokaal, denk dan eens aan de Horeca Haaksbergen Lokaal Loyaal cadeaukaart, Kuier'n en Preuv'n cadeaukaart, Cadeaukaart Escaperoom Hof te Langelo, Cadeaukaart Rit Wakelexpress of Vaart met de Buurserpot.

Streekpakketten

Met de streekpakketten van Haaksbergen Promotie/VVV schenk je een diversiteit aan (h)eerlijke producten van lokale ondernemers. Er zijn diverse pakketten te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Ook leuk om te combineren met een landelijke of lokale cadeaukaart of één van onze wandel- en/of fiets routes.

Meer Informatie & Bestellen

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via T 053 5722811, of E of kom naar onze VVV Shop aan de Stationsstraat 3.

Wij wensen je alvast fijne en gezellige feestdagen toe!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Haaksbergen

  1. Natuur

    Hazen en konijnen op Rode Lijst

  2. Over afhaalpunten buiten en shoppen in Haaksbergen

  3. Nieuws

    Lockdown: Effect op activiteiten in Haaksbergen

  4. Kerst

    Alles voor een bijzonder Kerst

Tip je vrienden

facebook twitter