Pakjes avond vieren doe je met deze heerlijke lekkernijen en leuke tips!

Leestijd 4 minuten 149 x bekeken

Sinterklaas is in het land en pakjesavond staat al bijna voor de deur. Door Corona kunnen we Sinterklaas helaas niet vieren zoals we gewend zijn. Naast gedichten, prachtige surprises en leuke cadeaus hoort er ook wat lekker op tafel te staan. Daarom hebben wij de horecagelegenheden die heerlijke lekkernijen voor jullie heeft op een rijtje gezet!

IJssalon Menotti

IJssalon Menotti heeft speciaal voor pakjesavond een heerlijke Sinterklaasijstaart. Deze ijsstaart is in de smaak Cookies en kost €15,50 voor 8 personen. Deze ijstaart is te bestellen via of telefonisch op 053 – 572 22 66. De ijstaarten zijn ook verkrijgbaar bij Jumbo Leussink!

Wapen van Beckum

Wapen van Beckum heeft een mooie tas met heerlijke Sinterklaas lekkernijen samengesteld inclusief een fles huisgemaakte Bisschopswijn voor €33. Dit kun je lekker delen met het gezin of als een cadeau weggeven aan degene die je niet kan uitnodigen op deze avond.

Je kunt natuurlijk ook lekker gourmetten met de gourmet box vol met lekkers voor jong en oud! Je kunt deze lekkernijen bestellen voor het Sinterklaas weekend van 4/5/6 december. Te bestellen via https://app.hungggry.nl/v/het-wapen-van-beckum.

Steakhouse Buffalo Bill

Bij Buffalo Bill kun je een lekkere Bill’s Bite Box bestellen. Een box met diverse koude en warme bites zoals stokbrood met sausjes, carpaccio, gerookte zal, chickenwings en single spareribs. De warme bites kunnen worden opgewarmd in de oven en de koude kunnen meteen op tafel.

De Bill’s Bite Box kost €12,50 p.p. en kan worden afgehaald op 3,4 en 5 december tussen 17.00 uur en 20.00 uur of gratis thuisbezorgd worden tussen 16.00 uur en 17.00 uur. Bestellen kan telefonisch: 053 - 57 275 09.

Party & Catering Restaurant Evers

De Pieten komen de menu’s van Restaurant Evers op 4, 5 en 6 december aan huis bezorgen met lekker snoepgoed.
Telefonisch te reserveren via: 053 – 57 215 91.

Theeschenkerij Jordaan Haaksbergen

De keukenpieten van Theeschenkerij Jordaan staan vanaf vandaag klaar om een heerlijke Sinterklaas High Tea te maken voor jou!
Voor meer info en de menukaart kun je een kijkje nemen op de website.
De Sinterklaas High Tea is telefonisch te bestellen op: 053 – 57 429 71. Op vrijdag, zaterdag en zondag mag je dit tussen 10.00 uur en 14.00 uur ophalen.

Cafe Zeezicht

Omdat de kinderen al goed verwend worden door Sinterklaas en zijn pieten heeft Cafe Zeezicht een heerlijk pakket voor 2 personen samengesteld (niet geschikt voor kinderen). De kosten voor dit pakket zijn €20 inclusief bezorging op 5 december. Bestel vóór 2 december via Facebook Messenger van Cafe Zeezicht!

Lokaal Loyaal Cheque

Lekker voor in de schoen de Horeca Haaksbergen Lokaal Loyaal Cheque!
De Lokaal Loyaal Cheque is een cheque ter waarde van € 15,00 die je kan inleveren bij diverse Horeca in Haaksbergen waaronder: Steakhouse Buffalo Bill, Sirtaki Haaksbergen / Nijverdal, Party & Catering Restaurant Evers, Grand Café Centraal, Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti, Erve de Hooge Esch, De ijssalon Paul Wilderink Restaurant ’T Notarishoes, De Kornuiten, Café Dwars, Cafe Zeezicht, Café Winkelman, Live Cooking, De Oude Molen Haaksbergen.
De cheque is te koop bij Café Dwars in St. Isidorushoeve, Café Winkelman in Buurse, Café Zeezicht en Steakhouse Buffalo Bill in Haaksbergen, VVV Haaksbergen. Bedrijven kunnen telefonisch bestellen op: 053 - 57 267 68 om de bon als kerstattentie te bestellen.

Cadeaubon Escape Room Hof te Langelo

Ben je een teamspeler en heb je voor elk probleem wel een oplossing?
Escape Room Hof te Langelo biedt cadeaubonnen aan. Een leuk cadeautje in de schoen voor je gezin of vrienden.
Deze cadeaubon is verkrijgbaar via de website of Telefonisch via 06 - 42780002. Ook zijn de in onze VVV Shop verkrijgbaar!

Lekker Thuis Uit Eten

Bestel een heerlijk diner! Afhalen of bezorgen in Haaksbergen, Buurse en Sint Isidorushoeve. Steun de lokale ondernemers en kijk wat ze te bieden hebben.
De Lekker Thuis Uit Eten menukaart van Haaksbergen vind je hier!

Fijne Sinterklaas! Mits je leuke, lekkere Sinterklaas tips hebt laat het dan weten via .

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Haaksbergen

  1. Natuur

    Hazen en konijnen op Rode Lijst

  2. Over afhaalpunten buiten en shoppen in Haaksbergen

  3. Nieuws

    Lockdown: Effect op activiteiten in Haaksbergen

  4. Kerst

    Alles voor een bijzonder Kerst

Tip je vrienden

facebook twitter